Farmaceutski fakulteti u regionu > Farmaceutski odsek Banja Luka

Opština K.Dubica-stipendije

(1/1)

frckica-j:
Opština Kozarska Dubica - konkurs za dodjelu stipendija
Izvor: Glas Srpske

KOZARSKA DUBICA - Opština Kozarska Dubica objavila je u petak javni konkurs za dodjelu stipendija, u kojem je navedeno da će naredne školske godine opština stipendirati 120 redovnih studenata na visokoškolskim ustanovama u zemlji i inostranstvu.
Osim studenata deficitarnih zanimanja, pravo učešća na Konkursu imaju studenti koji su ostvarili prosjek ocjena od najmanje osam, kao i studenta koji su upisali prvu godinu studija sa prosjekom ocjena najmanje 4,5 u sva četiri razreda srednje škole bez obzira na fakultet koji su upisali.
Bez obzira na prosjek ocjena, ali pod uslovom da prvi put redovno upisuju godinu studija, pravo na stipendiju imaju djeca poginulih boraca i djeca RVI od prve do četvrte kategorije, kao i djeca iz porodica sa četvoro i više djece.
Visina stipendije, kao i prava i obaveze između opštine Kozarske Dubice i stipendiste biće regulisan naknadno posebnim Ugovorom o stipendiranju. Rok za podnošenje prijava za dodjelu stipendija opštine Kozarska Dubica je 30 dana od dana objavljivanja i ističe polovinom decembra.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version