Farmaceutski fakulteti u regionu > Farmaceutski odsek Novi Sad

Informacija o upisu na engleskom na fakultetu u Novom Sadu

(1/2) > >>

055100838:
Zivim u Kanadi, i interesuje me kad je upis, koliko kosta, da li se mora raditi prijemni, da li je diploma priznata u inostranstvu, i dali moram polagati razliku neki ispita,.

Ako imatejos neke informacije koje ja nisam navela ovde, a bitne su, molim vas da mi odgovorite

Hvala :)

Bokizeka:
Prijemni ispit se radi u septembru kada je i upis.Mislim da se na farmaciju prima 20 studenata kao i na stomatologiju,za medicinu ne znam.Znam npr. da ako se na stomatologiju prijavi manje od tih 20,onda postoji mogucnost da se slobodna mesta sa stomatologije ustupe npr. farmacutima ako postoji zainteresovanost.Prva godina kosta 4.000 eura,to znam sigurno,mada ne ocekujem da je za ostale godine cena nesto visa.
Sto se tice priznavanja diplome,eventualnog polaganja neke razlike,u to zaista nisam upucen niti bih hteo da spekulisem ovako napamet.Eventualno bih mogao to da pitam ako ne postoji nacin da se ti licno raspitas..ali znam da ce odgovor biti konfuzan jer to je bolno pitanje i tema za svaki nas fakultet.I ja sam jednom postavio to pitanje jednom od nasih profesora a odgovor koji sam tada dobio ni dan danas ne razumem!   :wall:

Kasapin:
ja sam malo losiji ucenik i planiram da upisem ovaj smer (i da, iz Srbije sam)
kolika je konkurencija i sanse da se ovaj smer upise i jel mora da se polaze u drugom upisnom roku, posto cu polagati prijemni i u prvom?

Bred:
Pa mislim da su sanse realno JAKO velike jerBo je skolarina bila oko 5000e, kako sam ja cuo ...

Kasapin:
ma nije bitna skolarina, bitno je meni da se upisem
a druga stvar, hteo bi u drugoj godini da se prabacim na studiranje u Gracu i mozda i ostanem do kraja faksa, kakvi su uslovi oko toga

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version