Farmaceutski fakultet u Beogradu > Informacije sa fakulteta

Karijera u farmaciji

(1/1)

Bred:
nastavak sa naslovne ...Prvog dana događaja 21. maja u holu fakulteta studentima će na raspolaganju biti CV klinika i karijerni info desk. Studenti, budući magistri farmacije, će imati priliku da se bliže upoznaju sa koracima koje prolaze na putu do prvog zaposlenja kao i sa načinom selekcije kandidata kroz simulaciju intervjua za posao.


Drugog dana događaja 22. maja, na svečanom otvaranju sa početkom u 14 časova prisutnima će se obratiti dekan Farmaceutskog fakulteta prof. dr Zorica Vujić, prof. dr Ljiljana Tasić, predstavnici kompanija partnera projekta: Roche, Hemofarm, Phoenix, Farmanea i Proton system, ispred kompanije Hemofarm generalni direktor g. Ronald Seeliger, predsednik Organizacionog odbora projekta „Karijera u farmaciji“ mr ph Nikola Milenković. Nakon otvoranja sledi bogat program iz koga izdvajamo Karijerni forum na kome će studenti moći da čuju priče iz prakse od eminentnih gostiju iz različitih oblasti farmaceutske struke u kojima rade farmaceuti. Na štandovima u izložbenom prostoru hola Farmaceutskog fakulteta učešće će uzeti kompanije i institucije iz oblasti farmacije koje će predstaviti svoju ponudu studentima i mladim diplomcima Farmaceutskog fakulteta.Reč koordinatora projekta:
„Odlična prilika da studenti i mladi diplomci preduzmu prvi korak ka željenoj karijeri. Razviju svoje veštine kroz pet specijalizovanih radionica kompanija partnera, upoznaju se sa poslodavcima na sajamskom delu i čuju priče iz prakse na Karijernom forumu. Iskoristi mogućnost da kreiraš svoju budućnost.“        
mr ph Nikola Milenković

Navigation

[0] Message Index

Go to full version