Farmaceutski fakultet u Beogradu > Opsta biohemija

Kolokvijum OPSTA BIOHEMIJA 2007/08?

(1/2) > >>

Ksenija:
Zvuci kao vrlo zanimljiv predmet,ali predavanja koja su pocela cine ovaj predmet antipaticnim :shock...profesorka je u stanju da za 45 minuta izlista 70 slajdova i okrene se ka slajdu i cita iskljucivo to sto je na njemu napisano...i to doprinosi tome da sve manje ljudi posecuje ova predavanja... :nonono:
Elem,neko je na predavanju pitao da li je moguce da nam da kolokvijum u decembru,koji ce da obuhvata pola ispita..sto bi po meni bilo ok...ne znam sta vi  mislite o tome?
mislim da je rekla da se mi obratimo prodekanu za nastavu,ali ne znam sto bi se prodekan mesao u to,ako imamo njenu dobru volju za to..
moje misljenje je da bi bilo vrlo korisno sprovesti ovu olaksicu..

marer_86:
....izuzetan predlog .... mislim da bi nam izasli u susret ...
jeste malo nezgodno zbog roka u decemru ali ... ovo je samo sansa vise i nikome ne moze skoditi

Ksenija:
pa jeste nezgodno zbog roka,ali treba da je imamo kao mogucnost..pa kome sta odgovara nek sprema..
ja nisam bila na tom predavanju pa ne znam tacno ko je potegao pricu o tome i sta je bilo sa tim...ako neko zna nek napise...

marijanaaa:
To bi zaista bila dobra olaksica,ali predpostavljam da oni koji nisu polozili organsku II ne bi mogli da izadju na taj kolokvijum. Kad vec pominjem organsku II da li je tacno da prof.Vlada nije tu u decembru i da nece biti usmenog?STA CE U TOM SLUCAJU BITI SA PRAVILOM DA POLOZEN PISMENI VAZI TRI ROKA AKO CE TI JEDAN PROPASTI ZBOG ODSUSTVA PROFESORA?

Masha:
Marijana, mislim da lose pretpostavljas jer biohemija nije uslovljena organskom 2. Bila je nekada, vise nije. Ako se nesto promenilo od vase generacije i to vam neko rekao onda to i napisite ovde. A ako nemate nove informacije onda vazi ova stara da biohemija nije uslovljena organskom sto znaci da ce moci da se polaze kolokvijum kao sto moze i ceo ispit.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version