Farmaceutski fakultet u Beogradu > Postdiplomske studije

STRUCNI ISPIT (DRZAVNI)

<< < (197/197)

Ana89MrPh:
Farmaceuti, podelila bih sa vama iskustvo sa drzavnog ispita u martu 2017. godine. Komisiju su cinili Lidija Zoric, Stevan Josimovic i Aurelija Boksan. Pitanje iz farmakologije bilo je po izboru, ako se ponavljalo profesor je pitao neko drugo pitanje koje nije bilo. Iz tehnologije su se ponavljali recepti na primer kapi za oci sa Nistatinom, Minoksidil rastvor i drugi, a sto se tice testova isto su se ponavljali i to su bili uglavnom ispitivanje sterilnosti, metode sterilizacije, ispitivanje kardiotonickih glikozida i drugi. Iz Ustava pitanja su se isto ponavljala: Imunitet poslanika, Neplaceno odsustvo i Invaliditet. Sve u svemu bezrazlozna trema, sve je proteklo korektno, bilo nas je dosta i svi su polozili, niko nije zamerao ako nesto ne znate :-) srecno svima.

Ivka030:
Pozdrav, kolege, hitno mi je potrebna pomoc oko materijala za ucenje za polaganje strucnog ispita..  Nesto se slabo snalazim ovde na forumu..  :wall: jel moze neko da mi kaze gde da nabavim materijal sa testovima za tehnologiju i da li postoji (i ako postoji gde da nadjem ) neku listu sa pitanjima koja se obicno ponavljaju. Hvala puno  :wave:

MarijaVel:
Da li iz Opsteg dela pitaju ZASTITU STANOVNISTVA OD ZARAZNIH BOLESTI i JAVNO ZDRAVLJE?
Unapred se zahvaljujem odgovoru! :)

jelena014:
Kolege, da li bi neko ko je polozio, podelio sa nama iskustva sa komisijom koju su cinile Natasa Savic, Jelena Radojicic i Mersiha Omeragic?

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version