Forum obavestenja > Sport

Rukomet - Svetsko prvenstvo

<< < (2/3) > >>

Bambili:
Hrvatska policija privela je dvojicu muškaraca koji su na Trgu bana Jelačića u Zagrebu zapalili zastavu Srbije. Kako se navodi u saopštenju policije koje je prenela agencija Hina, oni su privedeni sinoć oko 23.20 kada su iz šatora na Trgu izneli zastavu Srbije i zapalili je kod fontane Manduševac. U Hrvatskoj se održava Svetsko prvenstvo u rukometu na kome učestvuje i reprezentacija Srbije, koja, međutim, do sada nije igrala u Zagrebu.

Rukometaši Srbije su u prvoj fazi takmičenja igrali u Poreču gde su, prema ocenama svih izveštača, odlično primljeni. Takmičenje je nastavljeno u Zadru gde su i počeli incidenti. Zastave svih učesnika turnira skinute su sa glavnog gradskog trga, pošto je stanovnicima Zadra, prema objašnjenju gradonačelnika, zasmetala zastava Srbije.

Policija je, takođe, u petak uveče dobila anonimnu dojavu da je u hotelu "Kolovare" u kome je smešteno šest reprezentacija koje igraju u Zadru, podmetnuta bomba. Ispostavilo se da je dojava bila lažna.

Dvojica huligana juče su demolirali i automobil direktora košarkaškog kluba Hemofarm Marka Ivanovića, koji je doputovao na utakmicu Jadranske lige sa Zadrom.

Policija je kasnije privela dvojicu počinitelja, starih 18 i 20 godina.

Prva utakmica Srbije u Zadru, protiv Nemačke, protekla je bez većih incidenata, ne računajući konstantno zviždanje rukometašima Srbije i skandiranje "Ubij Srbina".


Tanjug

leluska:
Sve je to već viđeno i očekivano  :namcor

KaBoom:
Nažalost, danas smo bili očajni... :dole: Pregaziše nas Poljaci ko od šale. Šanse za polufinale su nam veoma male. Morali bi pobediti Makedonce, a da Danska, Norveška i Poljska izgube utakmice... Samo na kalkulacije prolazimo dalje. A dobro, šta sad, mlada smo reprezentacija, ne znam ni kad smo zadnji put bili na nekom prvenstvu. Samo nek se spremimo za Evropsko, kad budemo domaćini... :wink:

Bred:
Bili smo ocajni ali vise su me iznervirali Hrvati zbog svega propratnog.

Bruka i sramota...  :dole:

Oni se NIKAD nece promeniti ...  :wall::nonono:

KaBoom:
Njima na sramotu to ide. Ceo svet gleda...

Baš sam računao za naše šanse za polufinale. Nemačka bi trebala da pobedi Dansku, a Norveška i Poljska da igraju recimo nerešeno, a mi naravno da pobedimo Makedoniju. Onda će Nemci imati 7, a Norvežani, Poljaci i mi po 5 bodova. Ili da Nemci igube od Danaca, Norveška i Poljska igraju nerešeno, pa će Danci imati 6, Nemci, Poljaci, Norvežani i mi po 5 bodova... Sve u svemu, šanse su nam minimalne i možemo kalkulisati do jutra... Mislim da nećemo proći. Al dobro, bar se vraćamo polako na svetsku rukometnu scenu...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version