Forum obavestenja > Sport

Sapiceva povreda-posledice fizickog obracuna sa Sefikom???

(1/7) > >>

mirror-girl:
Da li je istina?Cekamo izvestaj iz olimpijskog sela...
Vrlo je moguce da su strasti prokljucale nakon jucerasnje bruke sa Amerima...
Ma samo nek se oporavi onaj mrgud,ipak je on nas najbolji vaterpolista,mada ja iskreno vise volim Vladu Vujasinovica!!! :pljes:

Kamicak:
Novine tako vele, ja sam umrla od smeha citajuci Kurir, pise kako je Sapic optuzio Sefika za primanje mita, na sta je ovaj odgovorio NOKAUTOM ( scena ko u crtacima, Sapic blablabla a Sefik duuuuuuuuuuummm  :box).Situacija je daleko od smesne, ali mi se tako javilo :ninja:

mirror-girl:
Ma tracare,naduvavaju pricu 100%,ali opet je sigurno neceg bilo! :roll:

Bred:
Šefik i Šapić sutra se mire
Autor: D. Plavšić |

Aleksandar Šapić i Denis Šefik pomiriće se pre nego što skinu gips sa povređene noge i ruke nakon tuče u Olimpijskom selu u Pekingu. To je zaključak koji se nameće nakon povratka poslednje grupe srpskih olimpijaca iz Kine i saznanja da će se dvojica zaraćenih vaterpolista sutra sresti u Kući vaterpola na Dedinju.

Na Aerodromu „Nikola Tesla“ samo jedna medalja je viđena, i to u ruci kapitena Vujasinovića. Iako su u pravu kad kažu da je bronzana medalja u teškim okolnostima uspeh, ostaje nejasno zašto je naši junaci nisu ponosno istakli. Srpsku ekspediciju koja se vratila iz Pekinga činili su i nekolicina odbojkaša, odbojkašica, atletičarka Ivana Španović i stonoteniser Aleksandar Karakašević. Mnogi uspešni sportisti su dočekivani na surčinskom aerodromu, ali teško da je ijedan doživeo ovacije kao Denis Šefik po izlasku sa carinske kontrole. Golman naše reprezentacije odmah je u naručje prihvatio svoju decu, a u prvom planu je bio gips na njegovoj desnoj ruci. Na njemu su bili potpisi svih reprezentativaca i to sa sve odeljenjem u koje su išli, verovatno u srednjoj školi. Jedino je bilo nemoguće saznati u koje odeljenje je išao Aleksandar Šapić. Ipak, posle reči Denisa Šefika logičan je zaključak da će uslediti pomirenje.
- Ne želim mnogo da pričam o tom događaju, biće konferencija za novinare. Mogu samo da kažem da mi je veoma žao zbog svega što se dogodilo. Ruka me ne boli preterano, uskoro ću da skinem i gips, a za dve nedelje trebalo bi da uskočim u bazen - kratko je rekao Šefik i požurio u svoj automobil, kako bi izbegao dužu konverzaciju.

blic

mirror-girl:
Znaci istina je....

I ne cudim se previse jer su mi obojica uvek delovala nadrndano,Sapic iako je najbolji vaterpolista,nekako nadmeno...
Ma pomirice njih Udovicic,on je vatra ziva :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version