posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Lažne svadbene torte za siromašne mladence  (Read 6881 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tarantulica

  • Ultra mega giga forumas
  • **
  • Posts: 2419
  • Gender: Female
  • lucky loser ;-)
Lažne svadbene torte za siromašne mladence
« on: 14-06-2007, 09:30:31 »

Lažne svadbene torte za siromašne mladence

Za parove koji planiraju da udju u bračne vode, a čiji je budžet ograničen, postoji i alternativni načini da dodju do povoljne torte za najsvečaniji dan u životu - iznajmljivanje lažne torte.

Poslastičarnica "Fun Cakes" iz Grendvila pravi lažne, ali vrlo elegantne trospratne i četvorospratne torte od plastike, vate i pene koje služe kao ukras, a gosti na svadbi dobiju komad pravog, ali jeftinog kolača.

Ideja o lažnim svadbenim tortama, proistekla je iz želje da mladencima koji nemaju dovoljno novca, omoguće da na dan venčanja imaju divnu, elegantnu i veliku tortu, izjavila je Kimberli Ej, vlasnica ove poslastičarnice, ali je naglasila da oni takodje pripremaju i prave, jestive kolače, kao i svaka poslastičarnica.

Ova lažna torta zapravo služi kao ukras, a gostima se služe komadi ne tako skupog kolača. Iznajmljivanje je vrlo korisno i kada vam je torta neohodna u poslednjem trenutku. Lažna torta "umešena" je uglavnom od plastike, ali u unutrašnjosti sadrži i jedan komad pravog kolača kako bi parovi mogli da se počaste posle tradicionalnog zajedničkog sečenja kolača.

Obično, kada parovi preseku tortu, konobari je nose u kuhinju kako bi isekli parčiće i za ostale goste. Ta činjenica ide na ruku onima koji se odluče za lažnu tortu jer na taj način niko od gostiju neće primetiti da se radi o maloj prevari.

Klasična svadbena torta, za oko 100-tinjak gostiju košta izmedju 200 i 250 dolara, a ovakva lažna tek 100 dolara.

(MONDO)
Offline Darker

  • Osnivac Farmacija foruma
  • Magistar daktilografije
  • ***
  • Posts: 6522
  • Gender: Male
Odg: Lažne svadbene torte za siromašne mladence
« Reply #1 on: 16-06-2007, 16:36:54 »
hahahahahhahahaha, jao životeeeeeeeeee

Zakon tržišta, svaka roba ima svog kupca :wall:
Što praviš glam svadbu kad nemaš kinte? :wall:

 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana