posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Gotovo trecina zena pati od uroginekoloskih problema  (Read 2947 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum

IZVOR: TANJUG

Značaj uroginekologije i usavršavanja stručnjaka u toj oblasti medicine sve je veća, s obzirom da su uroginekološki problemi česti i pogađaju 30 odsto ženske populacije tokom života, kako u razvijenim zemljama, tako i u zemljama u razvoju, zaključeno jedanas na završetku međunarodnog simpozijuma.

Tokom dvodnevnog skupa "IUGA eXchange Program Belgrade Serbia", u organizaciji IUGA - internacionalne asocijacije za uroginekologiju, GAS SLD i GAK Narodni front, istaknuto je da se pokazalo, da je kod više od 10 odsto žena neophodno operativno lečenje, zbog korekcije inkontinencije bešike ili spada genitalnih organa.

GAK Narodni front je bio domaćin skupa koji je prvi put održan u Srbiji, okupivši preko 70 stručnjaka iz zemlje i sveta iz oblasti ginekologije i akušerstva, urologije i fizijatrije.

nastavak -> http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2014&mm=12&nav_id=936129


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana