posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Trudnicama na bolovanju plata 100%  (Read 3298 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Trudnicama na bolovanju plata 100%
« on: 24-02-2014, 19:10:22 »

Izvor: B92       

 Beograd --  Republički fond za zdravstveno osiguranje Srbije (RFZO) saopštio je da će se svim trudnicama u Srbiji isplaćivati bolovanje u iznosu od 100 odsto.

Od sredstava obaveznog zdravstvenog osiguranja bolovanje će se isplaćivati u vrednosti od 65 odsto, a preostalih 35 odsto činiće sredstva koja bi tokom 2014. godine trebalo da budu prebačena fondu iz budžeta Srbije.   
RFZO navodi da će, bez obzira na to što sredstva iz budžeta još nisu prebačena tom fondu, svim trudnicama na teritoriji Srbije odmah isplaćivati iznos od 100 odsto.
Isplata će se obavljati kao i do sada, 65 odsto će biti uplaćivano na račun poslodavca, nakon čega je poslodavac u obavezi da to isplati trudnici.nastavak -> http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=02&dd=21&nav_id=814951

 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana