posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Vantelesna oplodnja uskoro i na VMA  (Read 975 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Vantelesna oplodnja uskoro i na VMA
« on: 05-03-2013, 21:01:49 »

Izvor:                   Tanjug             Program vantelesne oplodnje uskoro će početi da se radi i u Vojnomedicinskoj akademiji, najavio je načelnik VMA prof. dr Marijan Novaković.
U toku je, kako kaže, priprema prostora, nabavka neophodnih aparata, a radi se i na edukaciji postojećeg i angažovanju novog kadra.

 "Razvijamo i program vantelesne oplodnje, ne samo da se uključujemo u borbu protiv bele kuge i razvijemo nastavu iz ginekologije, već i zbog toga što je sve veći broj žena vojnih osiguranika. Povećan je broj žena u redovima aktivnih oficira i kadetkinja u redovima naše vojske, pa se zbog toga ne sme zapostaviti segment ginekologije", rekao je Tanjugu brigadni general prof. Novaković.nastavak -> http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2013&mm=02&nav_id=690833


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana