posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Kubanski lekovi u Srbiji  (Read 2321 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
Kubanski lekovi u Srbiji
« on: 20-05-2015, 19:46:34 »

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar tokom zvanične posete Kubi dogovorio se da se na osnovu međudržavnih sporazuma dve zemlje omogući korišćenje određenih kubanskih lekova i vakcina u Srbiji.


Lončar je, kako se navodi u saopštenju Ministarstva zdravlja, kao član delegacije predsednika Srbije Tomislava Nikolića prisustvovao juče u Havani sastanku sa najvišim državnim rukovodstvom Kube, koju je predvodio predsednik Kube Raul Kastro, prenosiTanjug.
"Tom prilikom je dogovoreno da se na osnovu međudržavnih sporazuma Kube i Srbije omogući korišćenje određenih kubanskih lekova i vakcina u Srbiji, poštujući naše važeće propise u ovoj oblasti, a za koje već postoji interesovanje naših građana", navodi se u saopštenju Ministarstva.


nastavak -http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/1925376/Lon%C4%8Dar+se+dogovorio+o+upotrebi+kubanskih+lekova+u+Srbiji.html


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana