Caffe "Madam Bologna" (aka "Kod Vatrogasne Shipke")

Started by mullala, 23-10-2006, 06:48:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mullala

E pa devojke... Prvo da se dogovorimo koje musko ce imati cast da otvori sezonu muskog striptiza ovde? :a

nasty girl

evo i ja prva da svratim u tvoju kafani, el moze crno vino... :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog

pa sta znam ko ce otvoriti striptiz...sacekacu ostala misljenja.... :loptica :loptica :loptica

mullala

Of kors, jedno crno vino (u casi sa visokom nozicom) stize :)
Mozda ne treba mi da predlazemo kandidate za striptiz, mozda ce se sami javiti :>

nasty girl

s obzirom kkave su nam kolege sumnjam da ce se neko javiti..... :K :K :K :K :K

zoe

Чекајте девојке... Ја више сумњам у то да ли ћемо имати шта да видимо чак иако се неки лати акције! :>

mullala

Mislis, ako se lati shipke? :>
Ma, masta cuda cini, a svetla cemo za pocetak malo da prigusimo... dok ne nadjemo profesionalce :lol:

Darker

©to me podseti... 18.roð najboljeg ortaka, ®urka na ma¹incu, ako ste nekad bili znate da ima jedna kao terasica iznad podijuma... E pa ona beja¹e zatvorena, ali mi (nas recimo petorica) se provuklo... Poèinje Hot Stuff... Svetla se prigu¹uju... I kreæemo...
Pa, nije bilo ba¹ do gole ko¾e, ali blizu...
:~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~

zoe

Darker

Pa, ne morate skroz, èemu onda sve to cimanje? :wink: :K :K :K :K

vladimir

Naravno, mi nismo stidljivi momci.Sigurni smo u sebe i svoje sposobnosti, mo¾da mo¾e da se prigu¹i svetlo u sklopu taèke. :cvet

Nadam se da æe se moj batica D slo¾iti da je najbolje da gazde "Bolonje"  i Podrumèeta èaste gazdaricu i go¹æe nove kafane jednom striptiz taèkom povodom sveèanog otvaranja... :happy:

zoe

Који ће први? Или ћете заједнички? :K

AquArius

mullala, a da  :B sve muskarce (ok, bar poznate) iz ove nase zenske drzave?  :twisted:

Darker

hahahahhaha, uvek sam znao da si feministkinja :K :K :K :K
Vladimire, kreæemo zajednièki i smiri tog macana da ti ga ove ¾ene ne smire, vi'¹ da æe nas pokidati :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

mullala

Cekaj, Aqua, da vidimo sta znaju... :a
Publika ce odluciti da li da ostaju ili ne  :V

AquArius

Pa zar jos ne znamo sta znaju?!
:][
:>

Ne nisam feministkinja mirodjijo D!  :a
Mada, umem da budem  :twisted: