Fizika

Started by hulio_salinas, 22-11-2006, 17:57:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cvetulence

Jedna informacija, kome pi¹e da izaðe na usmeni, neka obavezno izaðe, jer æe mu profesor dodati sam jedan poen ili dva ( u mome sluèaju) do 24.

jeca87

Katasrofa! Cula sam neke devojke koje su izasle na ispit da je bilo nekih pitanja kojih nema na spisku...

hulio_salinas

Da. To sam i ja cuo, cvetulence. Cuo sam da je potrebno samo da se pojavis i da je time zavrsen posao.

Phenomenon

Quote from: mina_v on 13-02-2007, 16:07:50
Danas je proslo cetvoro!
:shock

Dobro, bar je neko prosao, sto teoretski znaci da je moguce proci. :Grin

hulio_salinas

Situacija: devojka je spremala samo MG pitanja. Imala je 22 poena s tim da moze da izadje na usmeni. Danas je bila na usmenom. Prof ju je pitao jedno MG pitanje i ona tacno odgovorila. Zatim je postavio jedno obicno pitanje, koje (naravno) nije znala. Zatim je postavio jos jedno obicno pitanje, koje (naravno) nije znala. Krajnji ishod - nije polozila ispit.

lycos

Quote from: cvetulence on 13-02-2007, 18:52:10
Jedna informacija, kome pi¹e da izaðe na usmeni, neka obavezno izaðe, jer æe mu profesor dodati sam jedan poen ili dva ( u mome sluèaju) do 24.
meni je falilo poen-dva,i na kraju sam dosao do 8! :K

cvetulence

I ja sam imala 22 pa me je pustio. Ja sam èula da je danas jednu devojku pitao ne¹to ¹to je pogre¹ila u Mg pitanjima, i ona nije znala i zato ju je oborio

lycos

sve zavisi, 5 osoba-5 slucajeva razlicitix

hulio_salinas

Svaka cast ljudi!  :Bog   :wave:

spavalica

ljudi secali se neko danasnjih pomocnih pitanja sa testa????

bilo bi dobro da ih naucimo za sutra,ako nam zafali neki poen!!!!!! :loptica :loptica :loptica

ako znate obavezno napisite,please :roll:

tu devojku sto je pitao pomocna pitanja,jel sa testa ili koje mu padne na pamet?????

pipi_duga_carapa

svaka cast - ko je izasao i polozio ((;

hulio_salinas

Spavalice, ne verujem da ce ti sada ista znaciti, ali - pomocna pitanja su u stvari ona obicna potanja koja se nalaze na sajtu fakulteta. Njih nije ni bilo na testu, nego ih je prof izvukao iz "naftalina".  :K

spavalica

Tnx Hulio,ja  skupila svih 24 poena na MG  :luda   :V :V :V :V :V

lane

Sve èestitke svima koji su polo¾ili!!!  :loptica

off: Spavalice, slièica ti je neverovatno luda, svaki put me odu¹evljava!!!

rotkvica

onima koji polazu u aprilu... Probajte bar nesto da uradite iz sporednih pitanja - puno znaci ako ste bar pokusali. Ako vam slucajno zafali koji bod da biste prosli - pre ce vas pustiti ako imate nesto na pomocnim pitanjima.