Matematika

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 20:39:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

MATEMATIKA
prof Stana je verovatno mnogo upla¹ena oko toga da li æe stiæi da nam sve ispredaje do 20. novembra, pa je krenula punom parom... nije ne pita da li smo prepisali... samo kratko pita da li je sve jasno i to je to
mala zamerka: prvog dana nam je obeæala da æemo na sred predavanja praviti pauzu od 5 min da bismo malo odmorili ruke, ali odmah sutradan je rekla da nemamo vremena za pauzu... nema ona vremena... mora da ide sa programomm
tim potezom je navukla negativno mi¹ljenje na sebe... vidi se da je dobar i pedagog i predavaè, ali lo¹im postavljanjem je postala blago "omra¾njena"... nije to toliko stra¹no, ali bruco¹i veæ sada prevræu oèi pre mate...

zoe

Stana je fenomenalna...videcete vec! :Bog
Istina malo je nervoznija na predavanjima ali sta ste razmazeni bre!

Becks

Jako bitan savet starijeg studenta.
  Nemojte slucajno da vam se desi da vas vise puta opomene ili ne daj Boze udalji sa predavanja. Desavalo se da onda lepo u svesku zapise vase ime pa da ocenu u indeksu vidite nikad. Do duse ne znam da li po bolonji ima usmenog, ali pronasla bi ona i vas pismeni rad.

Vampire 666

Ma kako vam izgledala na prvo pogled, Stana je mnooogo dobra...verujte....

hulio_salinas

lycos

vezbe za matu su xtra,odusevljen sam,sve se lepo objasni..

kyu_1987

Odlicne su vezbe, meni je predavala neka kovrdzava asistentkinja i super objasnjava

zoe

Kovrdzava asistentkinja se zove Jelena Jockovic i stvarno je super! :) Ljudi, nemojte brinuti za matu! Na tom institutu (zavodu?) ce vam svi izaci u susret i objasniti istu stvar milion puta ako treba...

lycos

mislio sam :bice situacija _pola 9 ujutru,+neka kopija stane..medjutim,sasvim suprotno  mojim ocekivanjima..

pipi_duga_carapa

Quote from: hulio_salinasmala zamerka: prvog dana nam je obecala da cemo na sred predavanja praviti pauzu od 5 min da bismo malo odmorili ruke, ali odmah sutradan je rekla da nemamo vremena za pauzu... nema ona vremena... mora da ide sa programomm
tim potezom je navukla negativno mi¹ljenje na sebe... vidi se da je dobar i pedagog i predavac, ali lo¹im postavljanjem je postala blago "omra¾njena"... nije to toliko stra¹no, ali bruco¹i vec sada prevrcu oci pre mate...
bzvz ... a zasto onda da ne 'omrznemo' i ostale profesore jer nam nisu ni pomenuli p od pauze tokom predavanja roll ..

hehe meni je vezbe drzao neki lik ... ne znam da li se nije predstavio ili ja nisam cula da se predstavio posto sam usla kada su se vrata zatvorila ... tj samo sto su se zatvorila roll ...
u svakom slucaju ... i meni se svidjaju vezbe (: lik pise svaki, ali bas svaki korak, nije da kaze, p racuna napamet, nego sve zapisuje ... sto je dobro, ako neko ne razume ili ne moze napamet - ne bi mogao da prati ... imam zamerku samo koja je upucena mojim kolegama ;p tj ostalim studentima - a to je da neki ljudi zavrse zadatak pre njega, jer ne pisu svaki korak i onda krenu da pricaju roll ... mislim i njega su dekoncentrisali ...

@lycos - sta fali Stani ;p cuti i pisi ;p

hulio_salinas

***PIPI, je l' mora¹ svaki post da mi kontrira¹... ja te sanjam noæima kako mi dr¾i¹ koènicu u kolima!!!

pereca

Samo cu vas pogledati  :police:

hulio_salinas

***pereca,  :cvet

miran sam... neæu uleteti ni u kakvu kavgu... ima¹ moju reè!!!

:/

kyu_1987

Koje stvari su u planu i programu matemike po ovom novom sistemu tj. da li cemo raditi integrale i diferencijalni racun

lycos

cutim,pisem..ne treba mi teretana..desna ruka je ojacala.. :) 6_7 stranica po casu :)