Januarsko-februarski ispitni rok

Started by hulio_salinas, 01-12-2006, 20:07:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

hulio_salinas

Januarsko-februarski ispitni rok
--------------------------------

Matematika,      1.2.2007,    pismeni
Matematika,    6-7.2.2007,    usmeni
Fizika,      12-14.2.2007,    pismeni

Raspored za ostale predmete ce biti objavljen kada budu
dostavljeni datumi odrzavanja ispita.

lycos

savet starijix studenata??da li pokusati svix 5 ispita u ovom roku,ili ostaviti organsku ili..???

Bred

Pa naravno pokusati sto vise ispita da otarasis sto pre, citaj u januaru.

H5N1

Quote from: Bred on 07-12-2006, 08:40:37
Pa naravno pokusati sto vise ispita da otarasis sto pre, citaj u januaru.
Bred,koliko prosecno ispita dajes u roku? Termin "sto vise" je vrlo realativan. Moj savet: spremajte tri ali stvarno da ibiste ih polozili,sve vise od toga je za svaku pohvalu.

Bred

2. Ali nemojte gubiti iz vida da oni vecinu ispita imaju spremljenih jer imaju kolokvijum na svake 2 nedelje. Maltene.

H5N1

Sto se onda toliko zale? Prvo kolokvijum iz organske PRVI imaju tek sada, do sada su ucili matematiku i uvod a i ne znaju kako se uci Organska i sta ih tamoceka?Isto vazi i za neorgansku. Ako nisam u pravu, onda je sve u redu i zasto se oni uopste zale? Sem toga kolokvijumi nisu oslobadjajucu ili ako jesu to onda niko ne zna kako s\u oslobadjajuci? To sve citam u njihovim porukama,ili ja ne razumem ili se oni ne snalaze.

hulio_salinas

H5N1
iz neorganske imamo eliminacione kolokvijume...
iz organske nemamo, iz biologije nemamo, iz fizike nemamo, iz anatomije nemamo, iz uvoda nismo imali, iz matematike nismo imali...
dakle 1/7... dovoljan razlog za zaljenje ili ne?

Bred
Nije vecina ispita spremljena! Veruj! U tome i jeste problem.

H5N1

Ja sam tako razumela ali pogledaj gore poruku (mislim da je od Breda nisam sugurna) gde on tvrdi suprotno.

hulio_salinas

axa... ok!
Bred gresi... Problema ne bi bilo kada bi sve izgledalo kako je Bred napisao. Tako i treba da bude, ali u praksi je drugacije!  :][

Pedja

Problem je sto od mnogobrojnih obaveza i kolokvijuma niko ne uspeva da redovno uci i zato je problem u Januaru dati sto vise ispita.
3 Su realnost a ostalo ako bude...

Bred

Cekaj ako vam ti sada neoslobadjajuci kolokvijumi nisu obavezni zasto ih onda radite? Kontam da ako vec morate da strebate za te kolokvijume, lakse vam je posle sve to obnoviti nego da odjednom spremate ceo ispit. Doduse, pricam cisto teorisjki, ne znam kako to izgleda u praksi. :wink:

lycos

to je ludnica..ko uspe vise od 4 svaka cast

Phenomenon

Da se razumemo,
Za sada samo iz neorganske kolokvijumi su oslobadjajuci (respect!), a iz ostalih predmeta nisu.
Svi kolokvijumi su obavezni, bez obzira da li su oslobadjajuci ili ne, i svaki se mora poloziti da bi stekao uslov za ispit.
Ja se i dalje uzdam u ove nase predstavnike, da uspeju da urade nesto sa ovom organskom (sto se tice eliminacionih aka oslobadjucih kolokvijuma), da bi bar i teoretski bilo moguce da se daju svi ispiti u roku.

lycos

do kada treba da se prijave ispiti?

hulio_salinas

:police:

Imas temu
Prijava ispita za januarsko-februarski ispitni rok (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?topic=3789.0)
u forumu
Informacije sa fakulteta (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?board=33.0)