Upis na postdiplomske studije sk.2011/2012.god.

Started by Bred, 16-09-2011, 19:04:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Objavljeni su konkursi za upis na "Doktorske akademske studije farmaceutskih nauka" (http://pharmacy.bg.ac.rs/upis/doktorske-akademske-studije/=):/upis/doktorske-akademske-studije/konkurs/, "Specijalističke akademske studije":/upis/specijalisticke-akademske-studije/konkurs/ i "Specijalističke studije za potrebe zdravstva":/upis/specijalisticke-zdravstvene-studije/konkurs/ u školskoj 2011/2012. godini.


http://pharmacy.bg.ac.rs/vesti/2011/09/02/upis-na-postdiplomske-studije-u-skolskoj-2011-2012-godini/

dekky

Aj da pitam ovde, valjda ce me neko videti... :K2:
Ljudi, jel upisuje neko bre doktorske studije? Vredi li to ista? Studira li neko to, zna li neko nekog ko se time bavi, zna li neko nekog ko zna nekog ko se time bavi???

nomarks

Ja sam htela da upisem prosle godine doktorske iz kinetike, bila sam na razgovoru kod prof. Miljkovic ali bezuspesno... razocaralo me je sto nema mesta na budzetu ili to bude samo po jedno-dva mesta, a problem bude i sto ako upadnes na budzet moze da se desi da Ministarstvo ne isplati rate na vreme pa moras sam da se snalazis ili prekidas zapoceto...prof je izmedju redova rekla da u Srbiji nemas gde da se bavis naucnim radom a kamoli to da unovcis sem na fakultetu...a mesta na fakultetu tesko da ima...stekla sam utisak da nas fakultet nije posebno zainteresovan za skolovanje onih koji zele dalje da se usavrsavaju, najbitnije im je da oni to ne finansiraju i da se previse ne namuce jer imaju pametnija posla...a puna su im usta price o naucnoistrazivackom radu i profesionalnom usavrsavanju. Znam da prenosim najlosije utiske, verovatno dovoljno uporni i  radni pronadju sebi mesto u ovom raspadu ali ne mogu da se pomirim s cinjenicom da posle toliko truda i ucenja neko zeli da nastavi i da svoj doprinos i da za njega nema mesta i da je novac opet kljucni faktor za bilo kakav napredak.