SENZACIONALNO: NATA I NOLE U LJUBAVI?

Started by Bred, 13-01-2009, 23:52:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Nata¹a Bekvalac i Novak Ðokoviæ veæ dva meseca u strasnoj ljubavnoj vezi, tvrdi novosadski nedeljnik



Pop pevaèica Nata¹a Bekvalac i teniser Novak Ðokoviæ veæ dva meseca su u ljubavnoj vezi, tvrdi nedeljnik „Svet". Kako se navodi u tekstu, Nata i Nole nedavno su viðeni kako razmenjuju ne¾nosti na novosadskom „Sala¹u 137", a Ðokoviæ je, navodno, vi¹e puta inkognito odlazio na nastupe Bekvalèeve.

I¹li u 'Stefan Braun'

Kako saznaje Press, Nata¹a i Novak su krajem decembra jednom prilikom zajedno viðeni i u beogradskoj diskoteci „Stefan Braun". - U popularni klub prvo je stigla Nata¹a, a sat vremena kasnije i Novak. Njih dvoje su sve vreme bili zajedno, a oko èetiri sata ujutru napustili su „Braun", uputiv¹i se u nepoznatom pravcu - navodi sagovornik Pressa, koji se iste veèeri na¹ao u klubu.

Prema tvrdnji izvora „Sveta", Noleta je zbog veze s Nata¹om ostavila dugogodi¹nja devojka Jelena, a protiv ove veze bili su i teniserovi roditelji Srðan i Dijana.
- Novak i Nata¹a upoznali su se u leto pro¹le godine kada je pevaèicin suprug, vaterpolista Danilo Daèa Ikodinoviæ, do¾iveo te¹ku saobraæajnu nesreæu, navodi „Svet", i dodaje: - Novak je veæ dugo slab na Nata¹u, ali tek nedavno mu je po¹lo za rukom da je upozna. Kada se Ikodinoviæu dogodila nesreæa, Novak i njegov otac Srðan su bili meðu prvima koji su atraktivnoj pevaèici pru¾ili podr¹ku. Povr¹no poznanstvo pretvorilo se vremenom u ne¹to vi¹e, na ¹ta ni jedno ni drugo nisu ostali imuni.
Isti izvor tvrdi da se Nata¹a dugo opirala tome da se upusti u vezu sa Novakom, ali da je na kraju ipak pristala, na ¹ta ukazuju njihovi sve èe¹æi susreti u javnosti.

ostatak -> http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=55906&sectionId=41

bozana


mirror-girl

"Lazu,lazu me,da vreme leci sve..."

Ma to nema sanse....Mislim,pouzdani izvor nas cenjeni zuckasti list Svet... :bljak:

diskaaa


philoserbiana


frckica-j

More bit' bidne, a more bit' ne bidne... :K