Pucao sebi u glavu misleæi da mu je devojka mrtva

Started by Bred, 21-09-2008, 19:51:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: Hana Dunðerov | Blic

Novosaðanin Radivoj ©. (22) poku¹ao je da se ubije pucnjem iz pi¹tolja nakon ¹to je pomislio da je u saobraæajnoj nesreæi, koju je izazvao u noæi izmeðu subote i nedelje na Trgu neznanog junaka u Novom Sadu, poginula njegova devojka Bojana M. iz Beograda.

Mladiæ koji je podigao ruku na sebe, ubeðen da je odgovoran za smrt devojke, trenutno se nalazi na Odeljenju intenzivne nege novosadskog Klinièkog centra sa izuzetno te¹kim povredama opasnim po ¾ivot, a lekari nisu u moguænosti da daju prognoze o njegovom zdravstvenom stanju. Njegova devojka Bojana M. vratila se kuæi u Beograd, jer su joj dijagnostifikovane samo lak¹e telesne povrede.
Prema nezvaniènim informacijama, neposredno pre tragedije u crnom „golfu 4“ novosadskih tablica, pored Radivoja ©., koji je vozio automobil, bila je i Bojana M. na sedi¹tu suvozaèa, kao i njihov prijatelj Dragan P. (27) iz ©apca, koji se vozio na zadnjem sedi¹tu. Mladi su se, pola sata nakon ponoæi, najverovatnije vraæali iz provoda u gradu kada je Radivoj ©., skreæuæi sa Beogradskog keja na Trg neznanog junaka, izgubio kontrolu nad „golfom“ i udario u uliènu svetiljku. Zbog èega je mladiæ izgubio kontrolu nad vozilom za sada nije poznato, mada se spekuli¹e da je poku¹ao da izbegne jednu prolaznicu. U trenutku kada su kola udarila u stub, vazdu¹ni jastuk proradio je samo na vozaèevoj strani, dok je Bojana M. poletela napred, udarila u ¹ofer¹ajbnu i ostala bez svesti. Gledajuæi nepomièno telo svoje devojke, jo¹ u ¹oku, oèajan zbog pomisli da ju je ubio, Radivoj ©. je iza¹ao iz automobila i iz pi¹tolja ispalio hitac sebi u glavu. Dragan P., koji je za to vreme bio na zadnjem sedi¹tu u ¹oku posle saobraæajne nesreæe, po dosada¹njim pretpostavkama, nije ni stigao da reaguje.

zerocool


mirror-girl

Eto sta je ljubav...
Ali da digne ruku na sebe...Budala,bolje da je proverio kako je ona,nego da daje ishitrene zakljucke koji mogu da mu se obiju o glavu sto se ovog puta i ispostavilo... :wall:

Bred

Apsolutno.
NIKAD ne reagovati ishitreno, ma sta te snadje uvek prvo RAZMISLITI pa delovati ...  :ohwell: :nonono: