Zelis da postanes clan najvece studentske organizacije na svetu? :)

Started by the Archer, 06-10-2011, 18:31:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

the Archer


Zakorači u svet mogućnosti!

Međunarodna studentska organizacija AIESEC poziva sve zainteresovane studente da iskoriste priliku i postanu članovi organizacije. 
Povodom prijema novih članova organizovaće se uvodna prezentacija ,,Upoznaj AIESEC" u oktobru, detaljnije na alfa.aiesec.org.rs (http://alfa.aiesec.org.rs)

Zanima te kako da pored studiranja stekneš praktično iskustvo, da razviješ liderske veštine, da utičeš pozitivno na društvo u kome živiš i sve to dok se družiš sa studentima iz zemlje i sveta? AIESEC ti nudi odgovor.

Timskim radom, osmišljavanjem i realizacijom projekata, posetom domaćim i stranim konferencijama, kao i vođenjem tima, studenti u AIESEC-u stiču potrebna iskustva i primenjuju teorijska znanja u praksi.
Okruženje za učenje u organizaciji predstavlja jedinstveni spoj teorije i praktičnog iskustva koji doprinosi razvoju ličnih i poslovnih veština i olakšava izbor budućeg zanimanja.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 1.600 univerziteta u preko 110 zemalja i teritorija sa preko 60.000 članova, AIESEC je prepoznata od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća studentska organizacija na svetu.


Takođe, AIESEC omogućava studentima da se razvijaju lično i profesionalno na praksama u Rusiji, Turskoj, Kini, Ukrajini, Indiji i u drugim zemljama.

Ukoliko želiš da živiš i radiš u inostranstvu, onda se prijavi za program razvojnih praksi. Radom na projektima u internacionalnom okruženju, razvijaš kulturnu toleranciju, usavršavaš strani jezik i stičeš prijatelje iz celog sveta.

Za više informacija i prijave posetite sajt alfa.aiesec.org.rs  (http://alfa.aiesec.org.rs) i
Facebook fan stranu www.facebook.com/AIESECserbia (http://www.facebook.com/AIESECserbia)