Madona usvaja devojèicu iz Malavija

Started by Bred, 14-08-2008, 16:32:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: Blic online | Foto: The Sun, People |

Nakon mnogobrojnih problema, pop kraljica Madona i njen suprug britanski re¾iser Gaj Rièi, dobili su saglasnost od vlasti u Malaviju  da usvoje jo¹ jedno dete iz te zemlje - trogodi¹nju devojèicu Mersi D¾ejms, prenosi britanski "San".

Devojèica iz Malavija Mersi D¾ejms
Madona je pre nekoliko meseci odustala od usvajanja male devojèice i to u vreme kada su mediji pisali o krizi u kojoj se nalazio njen brak, ali zvaniènici iz Malavija su potvrdili da je ona ponovo pokrenula proces usvajanja koji æe ubrzo biti zavr¹en.
Prijatelji slavne pevaèice navode da je upravo to dokaz da njen brak vi¹e nije u krizi, pi¹e “San”.
Penston Kilembe, Ministar za usvajanje iz Malavija, ka¾e da su Madonini predstavnici posetili devojèicu i da se proces usvajanja primièe kraju.
"Vlada Malavija samo jo¹ èeka da Madona po¹alje neophodnu dokumentaciju kako bi se ispo¹tovale formalnosti. Tada æe Mersi moæi da napusti svoju zemlju i da zapoène novi ¾ivot”, rekao je Kilembe.

Madona sa svojom decom
Prijatelji pevaèice, koja æe za dva dana napuniti 50 godina, ka¾u da ona ¾eli da njen usvojeni sin Dejvid Banda, takoðe poreklom iz Malavija, dobije sestru.
Izvor blizak Madoni je rekao da je proces usvajanja male Mersi bio toliko komplikovan i stresan, da je u velikoj meri opteretio njen brak.
"Madona i Gaj su na neko vreme odustali od usvajanja kako bi posvetili pa¾nju jedno drugom. Ali Madona sada misli da im je brak dovoljno stabilan i da je vreme da se ponovo upusti u prièu usvajanja", navodi izvor i dodaje da se Madona zaljubila u malu devojèicu kada ju je zapazila u siroti¹tu pro¹le godine.
"San" prenosi da je Madoni usvajanje Mersi bilo odobreno jo¹ pro¹log avgusta, ali da je proces zaustavljen kada je devojèicin ujak blokirao prijavu.
Madona i Gaj imaju troje dece - zajednièkog sina Roka, usvojenog Dejvida i Madoninu æerku Lurd iz veze sa njenim fitnes trenerom.

blic