Odrubljena glava poruka suparnièkom klanu

Started by Bred, 22-08-2008, 19:10:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: Aleksandra ®. Ad¾iæ, Petar Z. Velièkoviæ |

Policija je identifikovala mladiæa èija je odrubljena glava juèe naðena u plastiènoj kesi, ostavljenoj na parkingu ispred broja 318 na Bulevaru kralja Aleksandra. Analizom DNK je utvrðeno da je ¾rtva 27-godi¹nji Smail Tariæ iz Malog Zvornika, koji je odranije poznat policiji i koji je bio u zatvoru zbog razbojni¹tva, kraðe i droge. Motiv monstruoznog zloèina i identitet ubice, meðutim, jo¹ nisu poznati.


Nakon pronalaska odrubljene glave policija je uradila foto-robot njegovog lica i uporedila ga s fotografijama mladiæa èiji je nestanak prijavljen. Kako njegov lik nije odgovarao nijednoj fotografiji, krenulo se sa uporeðivanjem slika iz policijskih dosijea. Ubrzo je otkriveno da foto-robot lièi na Smaila Tariæa, koji je u rodnom Malom Zvorniku hap¹en zbog razbojni¹tava, kraða i droge. Kako bi se potvrdila sumnja policije, pozvani su Tariæevi roðaci iz okoline Malog Zvornika jer su mu roditelji umrli, a brat ¾ivi u Australiji. Uraðena je analiza DNK, a pre nego ¹to su rezultati testova bili gotovi, pozvan je i jedan Tariæev drug. ©okirani mladiæ pogledao je naðenu glavu i potvrdio da je to Smail Tariæ. Analiza DNK samo je potvrdila mladiæev identitet.
Nakon utvrðivanja imena ¾rtve operativci beogradske policije pozvali su kolege iz Malog Zvornika i, kako saznajemo, reèeno im je da je Tariæ poslednji put u ovom gradu viðen pre pet dana. Tariæ je tada s dru¹tvom sedeo u kafiæu.

blic

p.s. slike necu stavljati ...

mirror-girl

Monstruozno,ali u danasnjoj Srbiji,nazalost,mene ta situacije ne iznenajuje.Puno ljudi u mojoj okolini komentarisu to sa:Ijao,pa otkud to kod nas??? Ja samo mogu da prokomentarisem:Jeste li pali sa Marsa?! ALO BRE<jel znate gde zivite!?

Bred

Znamo.
A znamo da je i Bg kaubojstina ali bas ovo nisam mogao da ocekujem ...

Mi ustvari uopste nismo svesni u kakvom je stanju nase drustvo, pre svega mentalnom ...

A takodje me brine i ovo povampirenje (ponovno) mafijaskih klanova ...

:ohwell:  :hm

mirror-girl

E pa nazalost mentalni problemi ove nacije su duboki,ovo zaista nije normalno,odrubljivanje glave je stvarno uzasno kakav god on bio mafijas,ali kazem,prosto sam svesna stvari koje se desavaju oko mene,ili bar mislim da sam svesna...
Nekad se zaista pitam gde cemo svi zavrsiti...
Ali jednostavno uvek se nasmejem kad se setim jedne recenice iz mog pismenog sastava iz treceg razreda osnovne:"Samo jaki na ovom svetu opstaju a za slabe i bespomocne mesta nema...",inspirisano ratom 1999... Eto...

Bred

dovoljno je samo da pogledas i procitas teme u ovom forumu Crna hronika i sve ce ti biti jasno ...

:face:

mirror-girl

Blagi uzas...Ima toga svuda,da se ne zavaravamo da smo samo mi crna rupa...ali...zasto????

P.S.E postala sam redovan clan :befehl,he he,napredujem,da se pohvalim  :loptica:

darusaz

Звучаћу иронично, али оваквим злочином Београд је заиста постао Европа. Сетите се само црне хронике која до нас стиже из Аустрије и Немачке.  :batina

KaBoom

Quote from: Bred on 22-08-2008, 20:32:16
Mi ustvari uopste nismo svesni u kakvom je stanju nase drustvo, pre svega mentalnom ...

Predsednik nam je psiholog, predsednica skup¹tine valjda neurohirurg... Valjda æe nas malo izleèiti... :>

Bred

au kabum mojen o toj temi, tog predsednika imamo vise od 5 godina vec, nazalost.
:K

darusaz, jos nama fale teroristicki napadi i bicemo Evropa ...

:face:
:wink:

Kamicak

Ni u smrti nije nasao mir kad je ovako zavrsio. Najgore je sto ne moras biti mafijas da bi zavrsio kao zrtva nekog bolesnika, mada posle silnih ratova i zlocina BOLESNO postaje jako rastegljiv pojam :hmm

KaBoom

Quote from: Bred on 23-08-2008, 00:01:56
darusaz, jos nama fale teroristicki napadi i bicemo Evropa ...

Ili pre neki Pakistan, tamo se svakodnevno krljaju i biju, a sve ih je vi¹e i vi¹e! :> Veæ se smejem kad èujem da je u Pakistanu eksplodiralo 5 auto bombi kod pijace i d¾amije i tom prilikom je poginulo 60 ljudi, dok je vi¹e od 200 lak¹e ili te¾e povreðeno. I tako svaki dan. Ba¹ su neumorni! Vi¹e uop¹te nisu zanimljivi. A narod pati... Mada su verovatno veæ i navikli.

Ipak, kada se ubistvo desi kod nas, neko izgubi glavu, to je onda stra¹no! (Dobro, jeste stra¹no, ali pogle Pakistance, nismo im ni do èlanaka! :>)


Bred

Pa nismo mi Pakistan. A ni Irak. Mi smo civilizovani evropljani, jelte?  :K

Enea

Quote from: Bred on 23-08-2008, 16:55:26
Pa nismo mi Pakistan. A ni Irak. Mi smo civilizovani evropljani, jelte?  :K

mislish pokondireni amerikanci?  :K

mirror-girl

Pa i Pakistanci su ljudi,i svaka ljudska zrtva nije bezazlena.ubijanja su postala sastavni deo zivota,ali bas odsecanje glave...NO COMENT!
Neprijatelji mojih neprijatelja su moji prijatelji,tako da su meni ti istocni narodi bas simpa,Irak,Pakistan...A od svih neprijatelja Amera najvise gotivim Kubance...Ali dobro to sad nije tema :)