Brucoshijada @ KST

Started by Slipi, 12-10-2009, 17:28:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Slipi

Sreda 14. Oktobar
Klub Studenata Tehnike
BRUCOSIJADA 1

Kao i svake godine, KST kao jedini studentski klub u gradu priredjuje vece posveceno novim studentima kako brucosima tehnickih, tako i ostalih fakulteta. Ove godine organizujemo 3 velike BRUCOSIJADE od kojih je prva vec u sredu 14tog oktobra.

Ova brucosijada je priredjena svim brucosima, a pre svega studentima sledecih fakulteta: Arhitektura, FON, Medicinski, Pravni, Farmacija, Ekonomija, FPN, TMF, Visa Medicinska.


Program desavanja je baziran na muzici najboljih veceri KSTa, a nastupice najbolji Dj Team KSTa, KST AllStars. Moci cete da cujete najvece hitove 80ih, 90ih, najnovije pop rock i house hitove, ali i presek svih domacih hitova, tako da je dobra zurka zagarantovana.

I ovog puta, bice sa nama nasi prijatelji, omladina JAZASa, koji ce deliti svoj promo materijal i upoznati studente sa svojim aktivnostima.

Takodje treba pomenuti da je ovo prvi veliki dogadjaj u novoj sezoni kluba, i da cete moci da uzivate u novom, vrhunskom zvuku i lightu, ali i jos nekim novitetima KSTa za sezonu 2009/2010.

S obzirom na trenutni status studenata i dalje ne odstupamo od najnizih cena pica u gradu, a ulaz je besplatan svim brucosima bez obzira na fakultet. Svi koji nisu brucosi, takodje mogu da dodju po standardnim cenama karata za KST.