Obesni policajac ispalio 25 hitaca na mladiæe

Started by Bred, 17-08-2007, 22:13:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Autor: Tamara Markoviæ-Subota | 18.08.2007 - 19:09


BEOGRAD - Policajac Aleksandar Trajkoviæ, radnik Uprave za obezbeðenje MUP Srbije, ispalio je èak 25 hitaca u sredu uveèe kada je u parku u Rakovici te¹ko ranio Bojana Matiæa (21) , saznaje „Blic“.

Osim u Matiæa, policajac Trajkoviæ te veèeri pucao je i u druga ranjenog mladiæa M.T. (19).
- Sreo sam Bojana u parku. Nije taèno da je be¾ao. Razgovarao je sa nekim telefonom i ja sam mu pri¹ao da se pozdravimo. Iste sekunde pojavio se momak u crnom ¹ortsu i sivoj majici. Uperio je u nas lampu i pi¹tolj. Vikao je da smo pohap¹eni i da legnemo, da je on policajac, a onda je u vazduh ispalio dva hica. Bojan i ja smo zalegli istog momenta. Bukvalno sam se bacio na zemlju. A onda je sve zapra¹talo. Policajac je pucao svuda oko nas... Èuo sam Bojana da vièe: „©ta ti je? Hoæe¹ da nas pobije¹?“ Ali on je i dalje pucao. Ne znam koliko je hitaca ispalio. Vikali smo da se predajemo, da ne puca. Predavali smo se pet puta. Nije vredelo. U jednom momentu je prestao da puca. Video sam da se pomerio nekoliko metara dalje. Iskoristio sam situaciju i poèeo da be¾im. A onda sam ponovo èuo hice, sigurno vi¹e od dvadeset. Onda se èuo Bojanov krik... - prièa M.T.
Na mesto pucnjave on se vratio petnaestak minuta kasnije kada je stigla uviðajna ekipa policije.
- Taj policajac me je ponovo napao, pred svim kolegama. Poèeo je da vièe: „Ti si bio sa njim“. Onda me bacio na automobil. Izgledao je sumanuto. Èak su me i inspektori, koji su me to veèe ispitivali, pitali da li mi je izgledalo kao da je drogiran - prièa M.T.

Op¹irnije u izdanju za subotu, 17. avgust 2007.

blic

Darker

Kolektivni odlepitis u srbiji
saèuvaj me Bo¾e ludaka :Bog

lycos


Ivana_89


malena

Ne mogu da verujem sta se desava...  :wall: A oni su kao tu da bi mi bili bezbedni...  :hmm

Al-Jasmina