Prerezao vrat devojci zbog raskida

Started by Girl, 29-09-2007, 18:38:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pig_am_am

#15
pa ovo je devojcica,skoro dete. ona ni ne zna da oceni koliko nesto ne valja. nazalost...

a posto je bila i u pubertetu,moguce je i da nije sa roditeljima imala prisan odnos...sta znam,da i oni shvate koliko je ovaj zaista nenormalan.

a i taj... :roll: ubica,jel...taj je verovatno tvrdio da je voli do uzasa. obicno ni ne sanjas da taj sto te "voli" moze da te i ubije [mislim ne mozes nekako da verujes]...

Maslacak

ljudi, devojka uop¹te nije bila u vezi s njim, proganjao ju je, proèitajte drugi post :wink:

Darker


pig_am_am

a u prvom postu pise "bivsi decko".
ma nije to vise ni bitno uopste.
ovo je tako...proslo i vise se nista o tome ne prica.

taj ce za dve godine opet setati tom Mitrovicom.
meni je to najstrasnije.

Maslacak


Darker

Оптужен убица ученице

Жртва Јелена Милошевић

Сремска Митровица – Против Горана Павловића (20) из Великих Радинаца, који је 27. септембра прошле године око 13 часова на аутобуској станици у Сремској Митровици ножем, са више убода, усмртио Јелену Милошевић (16), ученицу другог разреда Економске школе у овом месту, окружни јавни тужилац подигао је оптужницу, због сумње да је починио кривично дело убиства. Наиме, 27. септембра Павловић је пио у сеоској кафани у великим Радинцима и гостима објашњавао како ће се за њега тога дана чути. Када је аутобус којим путују и ђаци кренуо из Великих Радинаца у аутобусу је био и Горан Павловић. У алкохолисаном стању, показивао је нож и говорио како ће „неко бити заклан”. Мало ко је обраћао пажњу на ове његове речи, међутим, када се аутобус зауставио на станици код Економске школе, Горан је пришао Јелени, почео нешто с њом да се расправља, а кад је девојчица покушала да се врати у аутобус који је још стајао, он јој је муњевито задао неколико смртоносних убода ножем, на очиглед великог броја ученика и грађана који су се затекли на станици.

Горан Павловић, иначе познат као прека и неодмерена личност, насилан и спреман на кавгу, дуго је покушавао да приђе покојној Јелени, да је приволи да се с њим забавља, али је то девојка избегавала. Током јануара прошле године он се због неузвраћене љубави тровао седативима и због тога је био и на лечењу у болници.

У истрази је признао да је злочин починио из љубоморе, покушао је да се правда алкохолисаношћу, међутим, неуропсихијатријским вештачењем је утврђено да је у тренутку извршења злочина био способан да управља својим поступцима. Горана П. чека суђење пред Великим већем Окружног суда у Сремској Митровици, чим оптужница ступи на снагу.

Ј. Слатинац
[објављено: 06.01.2008.] Politika

Wlada

За овако брутално убиство малолетнице...40 година робије, па нек се никад више не чује за њега...

Јадни родитељи  :ohwell: