Plivanje

Started by zabica, 23-03-2007, 20:41:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

U jbt, vid'ti nas ujedinjene? ©to reèe, ðiki, mo'¹ da se ujedinimo jedino kad smo ogorèeni protiv nekoga, ba¹ smo bojkotari :K :K

Èaviæu, ujedini nas, alal ti vera :ziveli :K

P.S. Èaviæ je nedavno na HRT-u najavljen kao amerikanac koji pliva za Srbiju :siza:

Jbg-a kako ih ¾ulja kad smo u neèemu bolji :K :K Ne moramo  da pobedimo, samo da Srbi budu lo¹ije plasirani :siza:


P.P.S. Ako ove godine ne poosvajamo zlata i u basketu i odbojci, poslaæu predlog Èanku da objavi progla¹enje nezavisnosti Vojvodine :K :K :K

rodiæ

jao,kao ti Alfie nisi razumela(razumeo)¹ta sam htela da ka¾em.kad se neko tako pravi pametan...uf!pa samo glup ne bi to razumeo.

alfie

Èavketova devojka Nade¾da odnela bed¾ crveni u Ameriku i od toga je sve poèelo!
Eto ti, ©ta su ¾ene... :>

V-E-L-I-K-I  B-R-A-T-E,  M-A-D-O-N-A M E  V-R-E-Ð-A  i govori mi da sam glup! a005
A jo¹ je oti¹la u Off. A i ne zna da li sam mu¹ko ili ¾ensko! :hmm
Pa gde su ti organi javnog reda i mira!?
Uf! kako sam se nasekiro...

rodiæ

nisam ja rekla da si glup(glupa),veæ da samo glup ne bi razumeo ¹ta sam rekla.i nije bitno jel si mu¹ko il ¾ensko

Duke

E tek sam sad video ovu temu samo da kazem misljenje:

Kod nas ljudi cesto povezuju patriotizam sa nepotrebnim kurtshenjem, Kosovo je Srbija jeste politicka poruka ma sta mi mislili o tome, kosovo je politicka tema u svetu danas. poistovecivati to sa bavarska je Nemacka bespredmetno je jer se oko bavarske ne lome koplja u svetu, a i da se lome Nemac nikada to ne bi uradio.

Da je nemac to uradio bilo bi mu oprosteno - Surova istina, ali pravila su tu da se postuju, a autoritet je tu da oprosti ili ne. Cavicu nije oprostio i moze im se. To je cinjenicno stanje

Bolje bi bilo da se mi malo svi zajedno osvrnemo na realnu situaciju nego sto se pravimo pametni i kurtchimo se, zbog takvog ponasanja delom, i doslo je do ove situacije u kojoj smo.

Dakle, da su imali prava da ga diskvalifikuju imali su, da li je pravedno? - nisam jos cuo da je neko diskvalifikovao sampiona zbog ovakvih stvari, tako da nije.

Mogao je ovo da uradi suptilnije, da postigne bolji odjek i da sve bude ok, kao sto Nole radi, srpski narod i diplomatija  :wall: :wall: :wall: