STRUCNI ISPIT (DRZAVNI)

Started by miccelena, 28-11-2008, 14:42:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mici_90

Hvala tditditdi sto si podelila sa nama svoje iskustvo, meni mnogo znaci iako cu strucni da polazem tek u oktobru :D

milicamilica

Drage kolege,

da li neko ima ili mozda zna gde se moze naci skripta za drzavni ispit? Koliko sam ja upoznata, postoje 3 skripte, za svaki deo drzavnog ispita po jedna.  Meni je pre svega potrebna ova iz tehnologije.

Unapred puno hvala na odgovoru!

manda99

moze li neko da mi kaze tacan naziv knjige tomislava kazica iz farmakologije za polaganje drzavnog i gde mogu da je kupim? hvala

StefanJovanovic

Jel moze neko da podeli svoja iskustva sa komisijom koju cine Lidija Zoric, Stevan Joksimovic i Aurelija Boksan? Narocito me zanima za tehnologiju... Hvala unapred :)

TC

Kolege, kakva su iskustva na ispitu u februaru? Da li je bilo ,,manje poznatih,, pitanja iz ustava, farme.. ?
Hvala unapred  :)

Ana89MrPh

Farmaceuti, podelila bih sa vama iskustvo sa drzavnog ispita u martu 2017. godine. Komisiju su cinili Lidija Zoric, Stevan Josimovic i Aurelija Boksan. Pitanje iz farmakologije bilo je po izboru, ako se ponavljalo profesor je pitao neko drugo pitanje koje nije bilo. Iz tehnologije su se ponavljali recepti na primer kapi za oci sa Nistatinom, Minoksidil rastvor i drugi, a sto se tice testova isto su se ponavljali i to su bili uglavnom ispitivanje sterilnosti, metode sterilizacije, ispitivanje kardiotonickih glikozida i drugi. Iz Ustava pitanja su se isto ponavljala: Imunitet poslanika, Neplaceno odsustvo i Invaliditet. Sve u svemu bezrazlozna trema, sve je proteklo korektno, bilo nas je dosta i svi su polozili, niko nije zamerao ako nesto ne znate :-) srecno svima.

Ivka030

Pozdrav, kolege, hitno mi je potrebna pomoc oko materijala za ucenje za polaganje strucnog ispita..  Nesto se slabo snalazim ovde na forumu..  :wall: jel moze neko da mi kaze gde da nabavim materijal sa testovima za tehnologiju i da li postoji (i ako postoji gde da nadjem ) neku listu sa pitanjima koja se obicno ponavljaju. Hvala puno  :wave:

MarijaVel

Da li iz Opsteg dela pitaju ZASTITU STANOVNISTVA OD ZARAZNIH BOLESTI i JAVNO ZDRAVLJE?
Unapred se zahvaljujem odgovoru! :)

jelena014

Kolege, da li bi neko ko je polozio, podelio sa nama iskustva sa komisijom koju su cinile Natasa Savic, Jelena Radojicic i Mersiha Omeragic?