Fudbalska ekipa FF

Started by hulio_salinas, 18-10-2007, 14:08:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

U subotu, 20.10.2007. godine, počinje prva Univerzitetska liga u malom fudbalu.

1. grupa:
FON
ETF
Beogradska poslovna škola
DIF
Studentski dom "Karaburma"
Saobraćajni fakultet

2. grupa:
Mašinski fakultet
Ekonomski fakultet
Kriminalističko-policijska akademija
Filozofski fakultet
Stomatološki fakultet
Farmaceutski fakultet


Prva utakmice naše ekipe:

Farmaceutski fakultet - Mašinski fakultet
Subota, 20.10.2007. godine, 19:30h, DIF

hulio_salinas

Farmaceutski fakultet - Ma¹inski fakultet  0:3

Rezultat ne oslikava najbolje situaciju na terenu. Za one koji ne znaju, Ma¹inac je pro¹le godine osvojio ovu ligu. Jedna vrlo kvalitetna ekipa.

Suprostavili smo im se na pravi naèin. Primili smo tri gola iz èistih kikseva. Ma¹inac je samo iskoristio na¹e gre¹ke na pravi naèin. Proma¹ili smo veliki broj ¹ansi. Stekao se utisak da nije bilo dovoljno sreæe. Mogli smo u nekoliko navrata smanjiti prednost ili èak izjednaèiti. Da smo poveli, drugaèija bi situacija bila.

Jednostavno, okreæemo se sledeæoj utakmici. Hrabri èinjenica da smo se odlièno suprostavili i da smo mogli sa njima da se nosimo ravnopravno. Ali... Mali fudbal je èudo - za èas se promeni situacija.

stef


hulio_salinas

Po¹to zna¹ te ljude:
Mimo, Vladan, Bole, Zmaj, Ðole, Ivan i H.

mikele

А голман?Није Џони бранио?
Он је био добар на купу. :1

hulio_salinas

D¾oni æe sledeæe subote. Mimo je odsutan, pa æe D¾oni menjati.

Ne znam za¹to danas nije bio.

stef

 U pa s'obzirom da niste imali klupu, super ste bili, Masinac je bas jak.

hulio_salinas

Jaoj... ©to je najgore, nisu bili mnogo jaèi! Samo nam je sreæa nedostajala. Uop¹te nas nisu nadigrali, niti bilo ¹ta slièno.

Trulo je malo da ovako pi¹em, a iznad stoji rezultat 0:3. Ljudi æe sva¹ta pomisliti. Samo hoæu da ka¾em da rezultat nije pravo stanje stvari. Ali, na tabeli neæe pisati koliko su i da li su jaèi, nego æe stajati 0:3.

Ali, optimista sam za naredne utakmice.

hulio_salinas

Farmaceutski fakultet - Filozofski fakultet  3:1

Veèeras je u sali DIF-a odigrano drugo kolo. Na¹a ekipa je pobedila Filozofe rezultatom 3:1.

Mnogo bolja i disciplinovanija igra u odbrani je tajna uspeha. Gre¹ke u odbarni smo sveli na minimum. Nismo primali jeftine golove, kao na pro¹loj utakmici, ¹to nam je dalo snage da iz kontri i polukontri postignemo golove. 2 od 3 smo dali iz kontre. Jedan je pao posle kornera.

Gol smo vrlo sme¹no primili, da ne ka¾em dali, jer je bio autogol. Nesporazum igraèa i golmana i lopta je zavr¹ila u mre¾i. Gol smo primili 2-3 minuta pre kraja pri rezultatu 3:0, pa nam nije bilo mnogo "èupavo" na terenu.

Filozofi su imali svoje ¹anse, ali nisu ih iskoristili. Mi smo svoje iskoristili, ali istina je da smo isto toliko i propustili. Sve u svemu - pobeda je ubele¾ena.

U odbrani smo igrali, pre svega, strpljivo. Nismo ih napadali ni jurcali, tako da im nismo dali prostora da nas prolaze. U ekipi imaju odliène driblere i gre¹ka bi bila da smo ih napadali. Ovako smo ih pustili da igraju i naterali ih na jalove napade.

Igra u napadu nije bila ni¹ta bolja od pro¹le utakmice. Samo ¹to je rezultirala golovima. Ono ¹to smo proma¹ili u pro¹oj utakmici, sada smo dali. I dobro je tako - da smo vratili sve proma¹aje.

Sledeæa utakmica je protiv "Policajaca" (Kriminalistièko-policijske akademije).

stef

 Manje nisam ocekivao. Ipak je bila zurka... :pljes:

biwi

hulio izbaci i strelce

hulio_salinas

Ðole - 2 gola
H - 1 gol

hulio_salinas

Treća utakmica naše ekipe:
Farmaceutski fakultet - Kriminalističko-policijska akademija
Subota, 03.11.2007. godine, 17:25h, DIF

hulio_salinas

Farmaceutski fakultet - Kriminalističko-policijska akademija 3:3

Utakmicu smo počeli vrlo strpljivo i disciplinovano. Nije prošlo mnogo i poveli smo sa 1:0. Boško je bio strelac. Međutim, vrlo brzo posle toga, primili smo vrlo jeftin gol greškom golmana. To nas je totalno uzdrmalo i nismo trepnuli - primili smo još dva gola. Rezultat 3:1 za Policajce. Drugu polovinu prvog poluvremena smo očajno odigrali. Mogli smo još dva gola da primimo, ali sreća nas je pogledala. Srljali smo bespotrebno, grešili, napadali bez cilja i bez ideja. Kao bez glave. Noge nas nisu slušale.

Stekao se utisak da smo gotovi. Nervoza nas je upropastila, a onda - "zvono kao spas". Kraj prvog poluvremena. Bili smo zaista potučeni. Žalost je bilo gledati pognute glave Farmaceuta.

Za vreme odmora smo se dogovorili ne srljamo. Da igramo polako, da ne budemo nervozni. Da ne jurcamo. Smirili smo se i pribrali. Dogovorili smo se da zapnemo.

I tako je i bilo. Poluvreme smo počeli zaista dobro. Mirno, strpljivo i pametno. Odbrane je bila izuzetna, a u napadu nam je nedostajalo sreće. Polako smo pojačavali tempo i pritiskali smo ih sve više. Jedan naš pritisak je naterao golmana da pogreši i načini indirekt. Sjajno smo odigrali taj prekid i Boško je smanjio na 3:2. Tada nam se moral podigao! Nastavili smo još jače da ih napadamo. Promašivali smo šanse.

4 minuta pre kraja, posle time-out-a, sviran je faul u našu korist. Lopta je bila na desetak metara. Pop (H) je izveo i pogodio. 3:3. Onda smo krenuli u totalni presing. Presekli smo im gomilu lopti, ali nismo mogli do "zgoditka". Napadali smo, napadali, ali lopta nije htela u mrežu. Kada je presing bio najsnažniji, presekao nas je kraj utakmice. Sudija je zaustavio Farmaceute u trenutku najvećeg pritiska.

Baš kao što je nas spasio zvižduk na kraju prvog poluvremena, policajce je spasio na kraju utakmice.

Na kraju, realnih 3:3. Mi smo očajno igrali u prvom poluvremenu, oni u drugom. Kada se sve sabere i oduzme - rezultat je pravo stanje stvari. Ostaje žal za propuštenim prilikama, ali nije htelo.

Sledeću utakmicu igramo protiv Ekonomskog fakulteta, sledeće subote.

biwi

jbg bas mi krivo, bez brige bice bolje verujemo u nase fudbalere