Kako ste se proveli na doceku?

Started by stef, 01-01-2007, 13:00:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

stef

 Pa forumasi, da cujemo kako se ko proveo? :~ :V :loptica

Smrda

a sto ja uvek prva naletim....samo mi nije jasno.....cccc... :][
eovako...bila sam na private party,drustvo odlicno,muzika cudna,alkohola svuda.... :~
do 11 se secam,od 11 do nekih 4 imam rupu u glavi...hehe.. :K :K
osvanula sam oko 8 ujutru kod kuce,pa prvac na posao...i sad mi nije dobro,ali odoh na reprizu....klin se klinom izbija! :)

vladimir


Korisnicko Ime

Meni je bilo super.. Taman kako treba, umereno..

AquArius

Privatna zurka,
za 10 - 15 odlicno raspolozenih,
fenomenalnih ljudi,
alkohol, samo najbolji,
klopa na nivoJu,
8)

jedna od boljih NG,
koja je pocela u 18h,
a zavrsila se nekih
dvan'est sati kasnije...


Bred

Ja sam za docek bio na trgu i nije bilo lose. Izuzev frontovske atmosfere, onoliko prasaka petardi i ostalih naprava je stvarno preterano, bas imas utisak kao da si na frontu. Kod skupstine, nastup grupe Incognito je kasnio oko 1h a mucna Luna Lu je pokusala da animira publiku ali nije uspela i sama je u nekoliko trenutaka kukala da predlozimo nacin kako ovu agoniju da prekinemo. :> Velika zamerka organizatorima je i to sto nisu obezbedili bar one pokretne wc-e pa su ljudi zapisavali [da prostite na izrazu] svako moguce drvo, klupu ili zbun na ocigled prolaznika. Jeza. Vatromet je bio prelep kao i koncert Sergeja Cetkovica. Prevoz je ok funkcionisao.

Wolf

Extra...Bilo mi je bas opusteno...

hulio_salinas


mimil

ijao... amnezija nikad gora... a svake godine odlucim da cu biti pri sebi...  :shock

lijepa bosanka

Bilo mi je super,koliko ni¹ta posebno oèekivala nisam....i kako sam taj dan bila neraspolo¾ena...
U sedam ujutru sam bila u stanu......a sinoæ sam stigla i na reprizu u Bosnu....i bilo je luuuudilooooo.... :V

Darker

©to se organizacije tièe-savr¹ena-¹to su obeæali toga je i bilo... salsa, klopa piæe neogranièeno, garderoba, sve regularno... Ali 1000 ljudi... Prvo sam mislio da sam mator za takve stvari, a onda sam skapirao da ja nikad i nisam bio za tekve happeninge... Gradski autobus sa piæe hranom i muzikom, pri èemu te sa vremena na vreme neko ¹tipne za guzu, obesi ti se o vrat, startuje ti ðevojku ili joj ispadne sadr¾aj iz dekoltea... Ili ima takav dekolte da nema potrebe da bilo ¹ta ispada... Ok, to je bilo na narodnjacima:-)
Prvih 2 sata je bilo ok, posle sam se gadno smorio, ali dobro, znam gde sledeæe godine neæu èekati doèek... Bilo je super, objektiovno, ali ja jednsotavno nisam iz te prièe... A vidim da KI jeste:-)

Phenomenon

Bilo je super.
Jedna od boljih Novih Godina...
Provod, pice, zene.... Ma vrh!

Korisnicko Ime

Quote from: Darker on 02-01-2007, 13:26:35
Gradski autobus sa piæe hranom i muzikom, pri èemu te sa vremena na vreme neko ¹tipne za guzu, obesi ti se o vrat, startuje ti ðevojku ili joj ispadne sadr¾aj iz dekoltea... Ili ima takav dekolte da nema potrebe da bilo ¹ta ispada... Ok, to je bilo na narodnjacima:-)
Bilo je super, objektiovno, ali ja jednsotavno nisam iz te prièe... A vidim da KI jeste:-)

Ja nisam bio na narodnjacima   :lol:
Posto sam na koncertu block out-a nekoliko dana pre doceka bio tezak namcor, resio sam da na doceku okrenem list :> Super sam se proveo. Malo me je taj guzvanjac smorio. Medjutim oko mene svi ludi, nasmejani, pijani, devojkama ispada iz dekoltea svasta, salsa i ja happy :K

vladimir

JA sam skapirao da bih se opako smorio da sam bio u nekom hotelu ili restoranu.Jednostavno, to mi je kao da sam na svadbi.A vidim da mnogi od moje generacije upravo tako i doèekuju NG...E, ja neæu jo¹ neko vreme! :>

®urke su zakon! :loptica

Bred

D, za tebe je dom penzionera. ni to. :K :roll: