Izabran novi student prodekan

Started by pereca, 26-03-2007, 21:28:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

vladimir

Quote from: stef on 19-04-2007, 19:52:35
Quote from: Bred on 18-04-2007, 08:22:47
kada ce novi student prodekan da nas udostoji svojim prisustvom?
Zar ti nismo dovoljni Hulio i ja?

Iskreno, vi¹e mi se svidja student-prodekan, vi ste mnogo ru¾ni za moj ukus. :luda

Bred

true. :K
Stef, ipak imas ti dosta obaveza, a hulio je predstavnik I god. :wink:

hulio_salinas

Pa pitacemo je. Tu duznost (Forum) je poverila nama, jer smo stalno tu. A i ona je stalno u nekoj frci. Pustite je da se malo ustali. Kad se organizuje, verovatno ce svratiti i na forum.

[off]Bred, Jani, pustam kosu, pa vam se mozda i svidim.[/off]  :smekerica:

mikele

Мислим да ћете морати да се задовољите са Штефом и Хулиом јер Соња не зна где ће пре.Само,немој неко погрешно да протумачи ово ''задовољити'' :K
Мада би стварно било екстра када би Соња имала времена да с`времена на време сврати на форум и одговори на поједина питања студената.
То би много значило и за сам форум који је из дана у дан све посећенији.

Bred

Vise bi znacilo samim studentima :wink:

hulio_salinas

Za sada mozete licno da joj se obratite u prostoriji Studentske organizacije (imate plakate na faxu - satnica). A sto se foruma tice, predlazem da je pustimo da stabilizuje i da spoji kraj sa krajem. Morate shvatiti kolika je to obaveza i koliko joj vremena oduzima studentsko organizovanje. Naravno da je sama birala, ali ne treba je osudjivati. Svakome treba vreme za habituiranje na nove navike i obeveze.

Strpljenja molim.

:cvet

Bred

Meni licno student prodekan ne treba, rekao sam zbog drugih studenata. :wink: :)

ivilija

Svaka cast sonja cestitaam!
U potpisu "ENERGIJA"! :wave:

sonja_nektarijevic

Drage koleginice i kolege (malo formalnosti za pocetak),
izvinjenje sto me zaista dugo nije bilo!
Hulio je veoma elegantno objasnio zasto je to tako- pa da se ja ne uplicem u predstavljanje svojih mnogobrojnih obaveza...mozda je bitno da kazem da sam i delegat FF-a u novoformiranom Parlamentu Univerziteta i clan samog Predsednistva Parlamenta kao Predsednik Komisije za medjunarodnu saradnju. Kazem - mozda je bitno, jer ukoliko postoje i neka pitanja vezana za Parlament Univerziteta, rado cu na njih odgovoriti...

Student prodekan
p.s. hvalaaaaa ljudiiii :stid:

Bred

Sonja, drago mi je sto si se javila. Evo mozes vec da procesljas forum da vidis koja pitanja su "sporna" mada ne sumnjam da te hulio o svemu obavestava.
Poz :cvet

zabica

sonja - super fora ono potpisivanje na zurci  :K :K
sta bi sa tim?

sonja_nektarijevic

Izvinite za pretrpljene neprijatnosti :)
U toku je izbor novog Studenta prorektora na Univerzitetu -  kao jedan od potrebnih dokumenata prilikom prijave kandidata je i 1000 studentskih potpisa minimum.
Marko Milutinovic sa Pravnog fakulteta je kandidat kojeg ce podrzati Farmaceutski fakultet, a podrska se ogleda upravo u prikupljanju potpisa... Tako da cu da davim ljude po faxu jos par dana...

sonja_nektarijevic


:news: br.1
Novi student prorektor je izabran - Marko Milutinovic, Pravni fakultet. Moj licni prijatelj i trenutno prava osoba za tu poziciju.

  :news: br.2

Na toj istoj sednici Parlamenta univerziteta, na kojoj je Marko biran, izabrani su i buduci predstavnici studenata u Senatu univerziteta, kao najvisem strucnom organu, medju kojima sam i ja, kao kandidat sa najvecim brojem glasova (i ni jednim protiv).

Mislim da mi je time Parlament ukazao veliko poverenje i nadam se da cu ga opravdati.
Konkurencija uopste nije bila naivna, svako od nas kandidata za tu funkciju je bio duzan da se za govornicom predstavi svojom biografijom i motivacijom - zasto smatra da bi bio adekvatan za tako visok polozaj.

Tako da, po prvi put, farmacija ima predstavnika u Senatu, t.j. senatora  :)





Bred


josefina87