Ne èitajte partnerove SMS poruke

Started by Bred, 15-09-2008, 13:53:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dirigent

Ko hoce da flertuje i svrcka naokolo radice to ovako ili onako tako da je uhodjenje i kontrola tog tipa beskorisna. Moj ej prijatelj u svojim svalerskim danima imao dva mobilna telefona od kojih je jedan bio za devojku , a drugi za razno.

frckica-j

 :THEM: To ja poku¹avam da ka¾em. Ili ona stara glupost: "Nemoj da ide¹ nigdje bez mene, jer bi me mogla prevariti." Èovjek ne mora da izadje iz kuæe da bi nekog prevario. Tu su uvijek kom¹ije, trgovaèki putnici, po¹tari isl. 

A Mirrorko, veæ sam pisala da ne namjeravam udaju u skorije vrijeme. Mo¾da konkubinat, ali i to te¹ko.  :wink: Samo da ti ka¾em da kum uvijek daje najvi¹e para. Samo mi nije jasno kako si ti mogla da bude¹ djever. Nedostaje ti ne¹to... :K2:

bozana

Ja sam provjeravala poruke svom momku nikad citala,naravno nista nisam nasla bitno,ali sam bas narusila mu intimu i shavtila sam da sam pogrijesila uz njegovu pomoc.I sad se mnogo ljepse osjecam otkad mu ne otvaram mail,jer ni on to meni ne radi.Povjeerenje ljudi to ako imate ne bojte se 

KaBoom

E ja lepo sve poruke i mailove od devojke uvek proverim - za svaki sluèaj. ®ena se mora dr¾ati na lancu, a ne da ¹vrlja okolo. Ja nemam tajni. Mo¾e sve ¾ivo da mi pregleda, kad god hoæe. Ja sve obri¹em ¹to ne ¾elim da se zna! Èak i histori sa MSN-a i slièno. Sve delimo! Lepo proverim, ako nemam pristup, ¹ifru i slièno - ja je razbijem i opet proverim. Veæ sam tako uhvatio devojku da flertuje sa drugim i zdravo.

®ena na lancu i mir u kuæi, to je moj moto! :K2:

mirror-girl


frckica-j


KaBoom

Ali ja sam devojku na taj naèin uhvatio da me vara!!! I onda "ne èitaj"... Ja sam ¾rtva u tom procesu. Nije ona o¹teæena ¹to sam joj èitao poruke - ja sam!

Ko me tero. Mogo sam mo¾da i dalje da imam redovan seks, a ovako... Mi mu¹ki smo UVEK krivi, devojke nikad. Fala lepo.

mirror-girl

Jadnicak,pa ti ili imas neke frustracije iz prethodnih veza,ili ti je upravo slomljeno srce pa si ogorcen na sve zensko...Smrc...Frkili moramo da imamao razumevanja za kolegu...

Ajde bre NE LAZI!!!!
Ti kao nisi nikada varao tu istu devojku...ha...bas ti verujem!A i sam si kriv,vodi racuna sledeci put!!!

frckica-j

Recimo da ja na to gledam ovako: treba se truditi da nas taj neko ne prevari. To znaèi da toj nekoj osobi treba da pru¾i¹ ono ¹to joj treba u svakom aspektu ¾ivota, jer ako ne pru¾i¹ onda æe druga strana da potra¾i to ne¹to ¹to nema negdje drugdje. To ti je za nauk, Boomi!

mirror-girl


KaBoom

BRAVO, ðavola! Sve sam joj dao. Srce, bio sam i emotivan, imao razumevanja, ka¾e mi odlièan u krevetu... Sve petica! Kako sam divno i ne¾no stvorenje...

Jbga, bio sam malo i papuèar! Priznajem, pola mi se pra¹ta! Ali ona, jooooj... Ne dao joj Bog da je sretnem...

Ma, ne znate vi ni¹ta o tome, a ja neæu da prièam. Bilo - pro¹lo. Pre¹ao sam preko toga i sada imam novu simpatiju i ljubav. Mirrorku. E tako.

Naomy

Quote from: frckica-j on 23-10-2008, 14:56:15
Recimo da ja na to gledam ovako: treba se truditi da nas taj neko ne prevari. To znači da toj nekoj osobi treba da pružiš ono što joj treba u svakom aspektu života, jer ako ne pružiš onda će druga strana da potraži to nešto što nema negdje drugdje...

Ne slazem se :nene:
Treba dati voljenoj osobi slobodu!
Ako zeli biti sa mnom, bice, ako ne zeli, otici ce pre ili kasnije,
ma sta ja radila, i ma koliko se trudila da joj ugodim.




mirror-girl

Quote from: KaBoom on 24-10-2008, 02:00:14

Ma, ne znate vi ni¹ta o tome, a ja neæu da prièam. Bilo - pro¹lo. Pre¹ao sam preko toga i sada imam novu simpatiju i ljubav. Mirrorku. E tako.
Hahahaha...E onda jadan ti ako ti je Mirrorka simpatija! Pa ti si ga ugasio!
Bolje onda trazi tu bivsu,bolje ces proci!!!



:>: :>: :>:

frckica-j

Quote from: Naomy on 24-10-2008, 07:42:48
Quote from: frckica-j on 23-10-2008, 14:56:15
Recimo da ja na to gledam ovako: treba se truditi da nas taj neko ne prevari. To znaèi da toj nekoj osobi treba da pru¾i¹ ono ¹to joj treba u svakom aspektu ¾ivota, jer ako ne pru¾i¹ onda æe druga strana da potra¾i to ne¹to ¹to nema negdje drugdje...

Ne slazem se :nene:
Treba dati voljenoj osobi slobodu!
Ako zeli biti sa mnom, bice, ako ne zeli, otici ce pre ili kasnije,
ma sta ja radila, i ma koliko se trudila da joj ugodim.


Mislim da me nisi dovoljno dobro razumjela!!! Ja nisam rekla da nekome treba oduzeti slobodu, naprotiv! Ne treba nastojati nekoga po svaku cijenu zadr¾ati ako taj neko ne osjeæa isto prema tebi. Ne treba biti bolesno ljubomoran i posesivan. Ali, treba se truditi oko veze i oko onih do kojih nam je stalo. Ni ru¾e neæe da rastu i cvjetaju ako ih ne zalivamo, kako bi onda mogao bilo koji odnos??? Samo majke vole bez uslova i bez truda svoja èeda!!! Ali ne i sve majke, a za¹to bi onda bilo ko drugi?

Boomi, prijatelju, ¾ao mi je!!! Evo, nudim ti maramicu i rame za plakanje. Na¾alost, nekad ni sav trud nije dovoljan. Ono ¹to sam ja napisala se odnosilo na uzajamnu ljubav i zaljubljenost, ali ako je jednosmjerna ulica, onda ni¹ta ne poma¾e, bojim se...

bozana

ne treba partneru dati potpunu slobodu ali treba da bude malo lufta u vezi i ne treba sve govoriti jer sam ja ni kriva ni duzna optuzena i sad se trudim da ga ne izgubim.