La¾na nuklearna eksplozija u¾ivo

Started by Bred, 19-06-2007, 15:45:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Autor: a.p. | 19.06.2007 - 08:53

Èe¹ka umetnièka grupa hakovala je jutarnji program „Panorama“ na televiziji ÈTV2 u nedelju i izazvala pometnju emitujuæi snimak eksplozije atomske bombe u planinama Krkono¹e.
U direktnom prenosu gledaoci su videli eksploziju, a potom su 20 minuta posmatrali zloslutnu atomsku peèurku, dok je televizijska stanica bila zasuta paniènim pozivima graðana.
Èe¹ki mediji prenose da je za la¾nu nuklearnu eksploziju odgovorna alternativna umetnièka grupa „Napolje odatle“, koja okuplja studente umetnièkih akademija.
TV stanica je podnela kriviènu prijavu zbog prepadanja gledalaca, a policija je pokrenula istragu o èitavom sluèaju. Hakeri su u program uspeli da se ubace zahvaljujuæi tome ¹to se prizori za emisiju „Panorama“ snimaju kamerama bez kamermana.
Pro¹log leta jedan od èlanova grupe Roman Tic promenio je, na op¹te veselje prolaznika, na nekoliko semafora na pe¹aèkim prelazima u Pragu izgled èoveèuljaka, po¹to su njegovoj organizaciji, navodno, dosadile njihove dve uobièajene poze „stoj“ i „preði“. Provokacije kojima „Napolje odatle“ i druga umetnièka grupa „Rafani“ nastoje da uzburkaju uèmale umetnièke èe¹ke krugove do sada su prolazile neka¾njeno.

blic

Darker

Dobro se neko setio i imao dovoljno m**a da uradi tako ne¹to...

hulio_salinas

Ako, ako... Nek se zapitaju sta je i kako je to... To treba Amerima uraditi...