Oèajne domaæice na srpski naèin

Started by Bred, 27-12-2009, 18:13:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

 D. Farka¹

Lepe ¾ene, skupocena kola i kuæe, tajne, ucene i seksualne afere oèekuju nas u prvoj sezoni igrane serije „®ene sa Dedinja“ producentske kuæe „Emotion“, èije smo prve dve epizode imali priliku da vidimo. Serija, koja bi produkcijiski zadovoljila i filmad¾ije iz Holivuda, poèeæe da se emituje najverovatnije od narednog septembra.

ELITA - Iako producenti ne ¾ele poreðenje sa sad veæ neprikosnovenom serijom „Oèajne domaæice“, prièa nije daleko od one koje se odigrava u „savr¹enom amerièkom predgraðu“. Za junakinje su odabrane èetiri ¾ene koje na izgled imaju sve, ali ne i stvarnu sreæu, za koju svaka mora na svoj naèin da se izbori.
Sve poèinje ¾urkom koju organizuju Èarna (Anðelka Steviæ) i njen ultra popularni mu¾ Martin Malba¹a (Dragan Miæanoviæ), pobednik Beovizije, koji su se tek doselili na Dedinje iz Kragujevca. Kom¹inice se upoznaju i saznajemo da je Klara (Irena Mièijeviæ) zgro¾ena novim „selebriti“ susedima, dok je Valerija (Maja Noveliæ), posveæena domaæica, sreæna zbog novog poznanstva.
Alisa, uspe¹na umetnica, u poèetku je ravnodu¹na prema novim kom¹ijama, ali ubrzo, kao i Valerija, poèinje da se dru¾i sa Èarnom, klasiènom sponzoru¹icom. Alisu igra Lena Bogdanoviæ i ka¾e da njen lik èesto menja mu¹karce, ali da to nije njena prava priroda.


nastavak -> http://www.24sata.rs/show.php?id=65799