Poz Brucosiiiiii

Started by Deneris, 31-08-2006, 10:12:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Deneris

 Posto nigde nisam nasla nesto za nas mlade i neukusne  :wink: ,( bar po pitanju faxa), mislim da bi bilo lepo da se i mi prikljucimo.
Prosao nam je veci deo onog najduzeg raspusta u zivotu, prvo sam bila samo presrecna sto sam upisala farmaciju, :~ a sad gledam novi studijski program, 14 ispita, bodovi....heh :T i nemam pojma sta se desava sa tim bodovima i kako ce to sve da funkcionise, ako neko zna nesto pricajte...
I kakvi su nam bre ono indexi, ko sovjetski komunisticki pasosi?!
Cheers  :PI

lycos

brate kako je raspust proleteo!!!nemoj joa da razmisljas o tome uzivaj jos par nedelja!!

Pedja

Naravno da cu uzivati   >:D     Nego ajde neka neko da neke informacije o tom bodovanju,kada pocinje fax i tako te stvari koje bi trebalo da se znaju. :police:

Deneris

 A mozda je i bolje da ne znamo o cemu se radi, he he , da bude potpun dozivljaj kad krenemo  :lol: :twisted:
Danas se slavi prvi 1. septembar koji mogu mirne duse da gledam kako prolazi (taman onaj green beet na kalisu...)

pereca

Uf, mnogo smo pisali o novom sistemu studiranja, prelistajte malo dublje forum i naci cete odgovore na vecinu vasih pitanja. A obavezno procitajte novi Studijski program (takodje postoji na forumu).

pa sto ne pronadjete, vi pitajte - rado cemo odgovoriti  :cvet

pipi_duga_carapa

evo imam ja jedno pitanje - da li cemo moci da menjamo grupe za vezbe? :trep: i da li je neko skoro bio do faxa pa video da li je izasao raspored za vezbe? (8
ovo su bila 2 pitanja lol

marer_86

#6
sve zavisi :roll: .. polako pipi .. dosadice ti videces.. ja mislim da ce rasporedi za vezbe izaci pred kraj ove ili pocetak sledece (tako je nama bar bilo koliko se secam) nedelje! A uostalom neces odmah prve nedelje imati vezbe.  :K

Bred

Nama su rasporedi izasli te nedelje kada smo krenuli na fax. Vezbe ti ne bih preporucio da menjas. teoretski je moguce ali niko od asistenata ne voli kada trazite muzicke zelje da vam ispunjavaju. Tako vam je kako vam je :wink:

pipi_duga_carapa


Becks


mr.chew

i mene buni to bodovanje...koliko smemo da prenesemo na sl god?koliko je dovoljno da ostanes na budzetu?? itd itd..eh ima li ko ovde da nije iz bg?

sunchica

ima li ovde neko ko je konkurisao za dom?

Bla_bla_blaaaa

#12
Sta bre 14 ispita?zar nije 12??? Mi smo trebali imati 14,ali to su nesto menjali, tako da su nam iz drugog semestra izbacili jedan ili dva ispita,nisam sigurna(tj vratili ih gde im je mesto :K2:) :roll:

A sto se tice budzeta, nama je svih 60 da bi ostao na budzetu(iskreno se nadamo da ce smanjiti malo,ali ne znam bas  .blah.)


ups  :>: videh da je ovo za 14 ispita pisano 2006.  :run

Ivana_89

11 ispita :streber:


jel nam 1. pocinju predavanja?

Bla_bla_blaaaa

To ne bih znala da ti kazem...ali ocekujte tako nesto  :K2: