Organizacija zdravstvene djelatnosti, Osnovi industrijske farmacije

Started by tamara87, 01-11-2010, 18:46:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tamara87

Kolege, pi¹ite ovdje va¹a iskustva sa ispita iz OZD i OIF?
Odakle uèiti, kako izgleda ispit, ako saznate kada su rokovi...
Hvala :)

frckica-j

©to se mene tièe, ova 2 sipita su sasvim pristojna.

Organizacija je meni zanimljiv predmet, ¹to ne mogu sama sebi da povjerujem ali tako je. Knjiga je lijepo i razumljivo napisana mada ima nekih gluposti koje su dosadne, naroèito na poèetku gdje su neke op¹te teorije isl. Dok onaj dio vezan za farmkopolitiku i ostale stvari koje se ba¹ odnose na nas je meni vrlo zanimljiv. Plus Tasiæka je fer prilikom ocjenjivanja. Sve taèno ¹to napi¹ete nosi odreðen broj bodova. Ako od 5 stavki nabrojite 3, dobiæete 3 boda od 5.

Iz Industrije ima jedna knjiga, lijepo napisana, dosta razumljiva naroèito nakon polo¾ene tehnologije. Postoje i pitanja sa ispita koja se stalno ponavljaju pa ih je dobro nauèiti. Neæe se ba¹ polo¾iti iskljuèivo preko njih ali pomogne.

Kozmetologija je meni najgori sio ispita na petoj godini. Nema odgovarajuæa literatura, ne znamo ¹ta iz èega se uèi a Vuleta je rigorozna. Sreæno svima.

Za Organizaciju, detaljnije pogledati ovdje (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,2862.0.html) i ovdje. (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,5591.0.html)

O kozmetologiji pogledati odje. (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/board,121.0.html)