Milorad Cavic na kraju krajeva srebrni

Started by Kamicak, 16-08-2008, 10:46:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mirror-girl

E sad spekulacije...Bilo sta je bilo,meni ce uvek ostati deo tuge pomesan sa srecom kada se setim ovih olimpijskih igara najvise zbog Cavica,ali takodje,jako mi je drago sto je on tako divan covek pre svega,sta reci sem da me je odusevio!!!Nekada sam smatrala da je Ijan Torp za mene najbolji plivac,a sada sam sigurna-to je CAVIC,a onaj klemavi Phelips nek likuje,vratice mu se!!!

Bred

Saznace se to za 10tak godina ili malo vise kad nekog bude pekla savest ...  :wink:

mirror-girl

Daj bre Brede,pa ko ce da ceka 10 godina...Nema tu nista... Uh :box
Mrzim NEPRAVDU,stvarno,odmah se iznerviram :box :box :box :box

:wall:

Sad sam se malo ohladila..dobro sam  :~,jedino sto nam preostaje je  :ziveli,pa da proslavimo i nikad zlatnije i sjajnije srebro...Cak sam i odustala da kupim zlatni kupaci na nagovor mojih prijatelja,kao -tamnoputa si,lepo ce ti stajati,nego sam kupila srebrni,mnogo je lepsi,a i Ameri ocigledno nisu culi koja je boja hit ovog leta-SREBRNA,oni su uvek bili out :) :)..

Znam,znam,prsla sam :cc29:

Bred

tejk izi, grl  :wink: :K

Pazi, sad nista ne moze da se uradi, sam Cavic je zadovoljan, ako je bilo nekih neregularnosti, vreme ce sve pokazati. Cavic je dokazao da moze da bude bolji od Felpsa tako da za njega nema zime ...  :wink:

mirror-girl

#19
Ok sam... :cvet
Ma Cava je strava :) :),nije ni on duboko u sebi zadovoljan,Pa kako moze biti??? Najgore je kad je bio toliko blizu onog sto je zeleo i izmaklo mu je zbog raznih faktora,ja da sam na njegovom mestu,mislim da bih crkla...Lepse bih se osecala da sam osvojila bronzu,bar bih znala da za zlato nisam imala sanse,ali srecom,on nije ja,bolje po njega i celu naciju :)...Ma super je i ovo  :~,ne treba biti gramziv.
A dana sodbojkasi,umalo srcka,moram da uzmem neki B-blokator,preventivno,kad budem gledala utakmice,ali dobro necu dalje da

:OFF: :lol: :wink:

Bred


mirror-girl

nisam... :stid:
Cak nisam ni gledala prenos  :stid:
Ali sam zato jurila Dnevnik 3 da vidim makar kratku reportazu  :~
Ti?

Bred

Ma jok, ocekivao sam da cu cuti od tebe utiske iz prve ruke ...  :wink: :>

KaBoom

A ima i neka kao prièa da je od onih 50 miliona on dobio 10 miliona da æuti o svemu... :roll: ©ta ja znam. Nije valjda ni Phelps d¾abe osvojio sve te silne medalje. Mora se priznati da je jedan od najboljih plivaèa svih vremena...

mirror-girl

Ma lazu bre! To je nas narod koji pokusava da uprlja i ovo sto smo osvojili,tj.sto je CAVIC osvojio...
Ja prosto u to ne verujem,mislim da niko posten i normalan ne bi pristao!A meni Cava tako deluje!
O parama nas narod uvek blebece,narocito tudjim,ko je koliko uzeo,truju nas sve...
A tek sada isplivavaju raznorazna obecanja koja su mnogi nasi zvanicnici davali Cavicu,a posle okretali ledja,sad ga svi vole,dive mu se,a sta je pre bilo! Obecan mu je stan u Bg-u,ali on do danas zivi u hotelu,obecana mu je nagrada za medalju mislim od 56000 evra,nema ni evrica jos uvek,ne javlja mu se JOS niko od sponzora,pre nekog vremena je razmisljao da zavrsi plivacku karijeru jer nije imao dovoljno finansija,ZAMISLITE.Nije ni cudo da su Ameri dominantni,pogledajte kakve uslove imaju njihovi sportisti,a kako prolaze nasi,zato svi i beze iz ove zemlje!

KaBoom

Nemoj tako, udru¾enje banaka mu je odobrilo stipendiju... :roll: :K

Bred

Kao sto se prica i da su mu zapretili da ce mu namestiti doping aferu ako ne bude cutao bla bla ...

Ima raznih prica i pricica ...  :wink:

mirror-girl

Ma ima prica i pricica,ali najzalosnije je sto ima i ko veruje u to...Tuga brate!

Zalosno je kada dobar deo nase populacije juri da kupi zutu stampu,obozavaju da se bave tudjim zivotima i izmisljotina i UOPSTE ne osudjujem novinare koji to plasiraju,jer da nema naivcina i malodusnika koji to toliko vole ovi o tome ne bi ni pisali.A upravo od najveceg uspeha postignutog od strane jednog Srbina na ovim OI,pokusavaju da naprave TRAC!

Mogu samo da kazem FUJ!

A Caviceva je stvar i koliko ce para da zgrne,i sta radi,i gde se muva itd,MOZE MU SE :)

KaBoom

Evo ¹ta ka¾e RTV Vojvodine... U potpunosti prenosim vest.

Jedini na svetu bolji od Felpsa: ©ta je u stvari snimila Omega?
23. avgust 2008. | 19:29

PEKING - Kompanija Omega, zvanièni meraè vremena na Olimpijskim igrama, objavila je digitalne fotografije poslednjih detalja sa plivaèke trke u Pekingu na 100 metara leptir u kojoj je trijumfovao Majkl Felps, ali se ni na tim snimcima ne vidi golim okom da je Felps bio ispred Milorada Èaviæa.

Silvio Èijanes iz Omege tvrdi da su rezultati jasni i da je srpski plivaè ipak stigao kao drugi.

"U treæem setu fotografija, gde je Felps levo, vidi se jasno da on sna¾no ulazi, dok Èaviæ upravo pristi¾e", izjavio je Èijanes za Aso¹ijeted pres.

Èijanes ka¾e da je, da bi se aktivirao senzor na taèpedu u bazenu, potreban pritisak od tri kilograma i da zbog toga nije dovoljno da se ploèa na cilju u bazenu samo dodirne prstima.

"Ne mo¾ete samo da prstima dodirnete ploèu, zaista morate da je pritisnete. Sve smo to objasnili odmah posle trke Èaviæu i njegovom treneru", kazao je Èijanes.

Fotografije Omege naèinjene su foto-aparatima koji su postavljeni direktno iznad ciljne linije pod odreðenim uglom, kako bi jednim snimkom mogle da obuhvate po dva plivaèka reda.

Èijanes ka¾e da je taèped glavni izvor za informacije o vremenu plivaèa, a da su fotografije tu samo kao pomoæno sredstvo. On tvrdi da je sve bilo jasno pet minuta posle trke.

Izvr¹ni direktor Svetske plivaèke federacije (FINA) Kornel Markulesku insistirao je da Omega, koja je inaèe jedan od Felpsovih sponzora, objavi fotografije foto-fini¹a.

"U ovom sportu nemamo foto-fini¹e kao u atletici, Ovde je bitno ko prvi dodirne taè-ped. Voda je ipak drugaèija", navodi predstavnik Omege.

Zvanièni rezultat posle te trke bio je da je Felps trijumfovao u vremenu 50,58 sekundi, dok je Èaviæ osvojio srebro sa stotinkom zaostatka.

To je Felpsu bilo sedmo zlato u Pekingu, èime je bio izjednaèio rekord Marka ©pica. Samo dan kasnije, Felps je osvojio i osmu zlatnu medalju u ¹tafeti na 400 metara me¹ovito, èime je postao prvi sportista koji je osvojio osam zlata na jednoj Olimpijadi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Znaèi, i inje bitno da li je prvi dotakao "ploèu", veæ i kojom snagom je udario u nju... Pod "ploèom" mislim meraè vremena, senzor... Mo¾da slika ka¾e jedno, ali ako je ovaj malo jaèe udario, eto za stotinku... Jbga, Omega je kriva za sve!!! :wink:

mirror-girl

Ma vise nije ni vazno,valjda smo prezalili to,dobra nam je i ova medaljica,najsjajnija je :).
A mogu oni da lupetaju o kilogramima,jacini pritiska,tac-pedu,nista im to ne vredi,meni je onaj Felps suga i tako ce i biti...Pa i neka mu je pobeda ako je on zaista tijumfovao,zapasce mu uskoro  :djavo
:wink: