Rukomet - Svetsko prvenstvo

Started by KaBoom, 21-01-2009, 22:28:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KaBoom

Ne znam ko prati, ali ja sam sreæan ¹to smo danas uspeli da ispra¹imo Norve¾ane (27:26). ®ao mi je izgubljene utakmice protiv Danske, po¹to smo ih vodili èak i 8 razlike... Ali iskustvo je izgleda uradilo svoje. A Brazil... Jbga, velika ¹teta. Ipak, uspevamo da se vratimo meðu prve tri ekipe u grupi i nadam se prolasku u drugo kolo.

Gledao sam i utakmicu Hrvatska - ©panija = 32 - 22! Razbili ih Hrvati. Imaju velike ¹anse da budu svetski ¹ampioni...

frckica-j

Jeeeee, da neko stavi i ovu temu! Utakmicu sa Danskom mi ne spominji, grlo sam izgubila deruæi se!  :namcor Veèeras nisam uspjela da odgledam cijelu utakmicu, ali bitno je da je dobro pro¹lo!!! Naprijed na¹i!!!  :~ :~ :~

KaBoom

Pobeda i danas: Srbija - S. Arabija 38:29! Idemo u drugi krug!!! :~

frckica-j

Jeeee, ali ipak je bilo oèekivano!

KaBoom

Iiiii, nere¹eno sa Nemcima - 35:35! Uz malo i sreæe do kraja... Skoro pa smo pro¹li kao sa Dancima. Uvek razbijamo, pa do kraja nas stignu, pa èak i prestignu. A Danci izgubili od Poljaka - 32:28. Makedonija od Norve¹ke takoðe izgubila. Za sada smo treæi!

Bambili

Hrvatska policija privela je dvojicu mu¹karaca koji su na Trgu bana Jelaèiæa u Zagrebu zapalili zastavu Srbije. Kako se navodi u saop¹tenju policije koje je prenela agencija Hina, oni su privedeni sinoæ oko 23.20 kada su iz ¹atora na Trgu izneli zastavu Srbije i zapalili je kod fontane Mandu¹evac. U Hrvatskoj se odr¾ava Svetsko prvenstvo u rukometu na kome uèestvuje i reprezentacija Srbije, koja, meðutim, do sada nije igrala u Zagrebu.

Rukometa¹i Srbije su u prvoj fazi takmièenja igrali u Poreèu gde su, prema ocenama svih izve¹taèa, odlièno primljeni. Takmièenje je nastavljeno u Zadru gde su i poèeli incidenti. Zastave svih uèesnika turnira skinute su sa glavnog gradskog trga, po¹to je stanovnicima Zadra, prema obja¹njenju gradonaèelnika, zasmetala zastava Srbije.

Policija je, takoðe, u petak uveèe dobila anonimnu dojavu da je u hotelu "Kolovare" u kome je sme¹teno ¹est reprezentacija koje igraju u Zadru, podmetnuta bomba. Ispostavilo se da je dojava bila la¾na.

Dvojica huligana juèe su demolirali i automobil direktora ko¹arka¹kog kluba Hemofarm Marka Ivanoviæa, koji je doputovao na utakmicu Jadranske lige sa Zadrom.

Policija je kasnije privela dvojicu poèinitelja, starih 18 i 20 godina.

Prva utakmica Srbije u Zadru, protiv Nemaèke, protekla je bez veæih incidenata, ne raèunajuæi konstantno zvi¾danje rukometa¹ima Srbije i skandiranje "Ubij Srbina".


Tanjug

leluska

Sve je to veæ viðeno i oèekivano  :namcor

KaBoom

Na¾alost, danas smo bili oèajni... :dole: Pregazi¹e nas Poljaci ko od ¹ale. ©anse za polufinale su nam veoma male. Morali bi pobediti Makedonce, a da Danska, Norve¹ka i Poljska izgube utakmice... Samo na kalkulacije prolazimo dalje. A dobro, ¹ta sad, mlada smo reprezentacija, ne znam ni kad smo zadnji put bili na nekom prvenstvu. Samo nek se spremimo za Evropsko, kad budemo domaæini... :wink:

Bred

Bili smo ocajni ali vise su me iznervirali Hrvati zbog svega propratnog.

Bruka i sramota...  :dole:

Oni se NIKAD nece promeniti ...  :wall::nonono:


KaBoom

Njima na sramotu to ide. Ceo svet gleda...

Ba¹ sam raèunao za na¹e ¹anse za polufinale. Nemaèka bi trebala da pobedi Dansku, a Norve¹ka i Poljska da igraju recimo nere¹eno, a mi naravno da pobedimo Makedoniju. Onda æe Nemci imati 7, a Norve¾ani, Poljaci i mi po 5 bodova. Ili da Nemci igube od Danaca, Norve¹ka i Poljska igraju nere¹eno, pa æe Danci imati 6, Nemci, Poljaci, Norve¾ani i mi po 5 bodova... Sve u svemu, ¹anse su nam minimalne i mo¾emo kalkulisati do jutra... Mislim da neæemo proæi. Al dobro, bar se vraæamo polako na svetsku rukometnu scenu...

Kamicak

Kostalo nas je skupo glupiranje protiv Brazila,ali posle onakvog soka protiv Danaca- nije toliko neocekivano. Svaka cast momcima na borbenosti, igrali su egal ( a bogme i bolje) sa najjacim ekipama. Protiv Poljaka su se verovatno ispraznili, nerealna su ocekivanja nacije da ( ovog puta)odemo dalje..ali bice,bice  :~

KaBoom

I tako, ne idemo dalje... Ali smo pobedili Makedonce. :K2: Igramo za 7. mesto. :wink:

KaBoom

Mi osmi, ©veðani nas pobedili... A Francuska je prva! Drugi Hrvati, treæi Poljaci...

frckica-j

Jeste li skontali tragedije kad nisu osvojili? Heheheh (Ba¹ sam zlobna!)

KaBoom