Dobrodo¹li! Izvolite uæi...

Started by frckica-j, 14-11-2008, 22:08:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

frckica-j

        Cijenjene kolege (a ako imamo sreæe i profesori i aisitenti);
        DOBRODO©LI na podforum namjenjen studiranju farmacije u Banjoj Luci!!! Na¹ fakultet ima svoj sajt (http://www.mf-bl.org) ali zadnje informacije postavljene na njega su bile u toku 2006. godine, a neki od vas znaju da postoji i grupa studenata farmacije u BL (http://groups.yahoo.com/group/bl_farmaceuti) na yahoogroups,ali ni ona nije bila pretjerano aktivna, tako da nam je ovo, za sada bar, jedini on-line naèin razmjene podataka.
        Ja sam se potrudila da naðem ¹to vi¹e materijala koji sam postavila na ovaj forum, meðutim mnogo vi¹e toga mi nedostaje, naroèito na dijelu za drugu godinu studija po Bolonji. Jedini naèin da ova ideja uspije jeste da i vi, drage kolege, doprinesete radu ovog foruma, a naroèito na¹eg podforuma, na taj naèin ¹to æete postovati sva pitanja i zadatke sa razlièitih kolokvijuma, pismenih, praktiènih i usmenih, u okviru veæ postojeæih tema ili æete otvoriti nove teme (naravno, sve u skladu sa  Pravilnikom farmacija foruma (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?action=globalAnnouncements;id=2) ). Takoðe, sve ¹to imate mo¾ete i da po¹aljete na jedan od mojih mejlova (naæi æete ih u mom profilu (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?action=profile)), pa æu ja onda da to postavim. Bitno je samo to da pro¹irimo ovaj na¹ dio na naèin kako su to uradile kolege sa ostalih farmaceutskih fakulteta, a naroèito kolege iz Beograda.
        Primjetiæete da za pojedine ispite nisam uop¹te otvarala teme. Razlog tome je taj ¹to su to ispiti koje nam predaju profesori sa Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, a po¹to te teme postoje veæ na forumu, nisam htjela da ih dupliram. Mada, vjerovatno æe se, vremenom, javiti potreba za otvaranjem tema za praktiène ispite iz tih predmeta, po¹to nam nisu isti asistenti, a èesto nam se ne¹to razlikuje plan praktiène nastave.
        Ono ¹to bih ja voljela jeste da mi se jave kolege predstavnici godina (po¹to su oni uvijek najbolje upuæeni u sve vijesti vezano za njihovu godinu) kao i kolege koje su u nekoj od studentskih organizacija i da na vrijeme postavljaju vijesti vezano za studiranje ili studentske akcije. Na¾alost, meni su dostupni samo oglasi postavljeni na oglasnim ploèama na fakultetu, a svjedoci smo da se one èesto ne a¾uriraju na odgovarajuæi naèin.
        Kao ¹to mo¾ete da primjetite, ovaj dio sajta je simbolièno otvoren 15.11. na dan 30 godina na¹eg fakulteta. Simbolièno. nadam se da æe i ovaj sajt potrajati barem toliko... :wink:
        I za kraj, doðite,uèestvujte i pomozite drugima, a zauvrat neko æe sigurno imati informacije koje su vama potrebne!

Veliki :jub: svima!

Frèkica-j (ili Kovrd¾a, kako vam drago!  :K)

P.S. Jo¹ jednom zahvaljujem svima koji su mi, na bilo koji naèin, pomogli u izradi podforuma!