Iliæ: Ceca peva u Èaèku

Started by Darker, 06-01-2008, 12:19:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

Pa biæe isto kako je i bilo, seljano moja:

[youtube=425,350]8ME9chPqDdw[/youtube]

:116: :116: :siza: :siza:

Bred

Izvor: Fonet

Ministar za infrastrukturu i kandidat Nove Srbije na predsednièkim izborima Velimir Iliæ potvrdio je FoNetu da æe pevaèica Svetlana Ra¾natoviæ nastupiti u Èaèku na doèeku Nove godine po Julijanskom kalendaru.

Svetlana Ra¾natoviæ je zadnji veliki koncert u Èaèku
odr¾ala sa Dobrivojem Topaloviæem i Verom Matoviæ pre tri
godine, pred oko 20.000 ljudi.

Iliæ je rekao da æe na doèeku Nove godine po Julijanskom
kalendaru u Ni¹u nastupiti pevaèica  (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,12157.0.html)Seka Aleksiæ.

press

Wlada

М.Шерифовић + Тома = 4*(Цеца + Веља)  :K

maxy

Ceca juce otkazala nastup u Cacku, umesto nje Aca Lukas i trubaci Bobana Markovica

Bred

jel to proveren info? i ja sam tako nesto juce nacuo.

Bla_bla_blaaaa

danas pise u blicu to...ccc

Bred

Posvaðali se Velja Iliæ i Svetlana Ra¾natoviæ
Ceca otkazala veèera¹nji koncert na trgu u Èaèku
Autor: S. Stankoviæ |

Ceca Ra¾natoviæ je otkazala svoj nastup za Srpsku novu godinu na Trgu u Èaèku samo dva dana pre doèeka. Velimir Iliæ, ministar za infrastrukturu, inaèe blizak prijatelj poznate pevaèice, tvrdi da je veoma neprijatno iznenaðen ovim Cecinim gestom.

- Samo neozbiljan umetnik mo¾e da otka¾e koncert dva dana pred nastup. Oèigledno je bila pod velikim politièkim pritiskom - ka¾e Iliæ.
Na pitanje ko je vr¹io pritisak, ministar ne ¾eli da odgovori, ali istièe da je veoma razoèaran ovim Cecinim gestom. Ka¾e da razlog otkazivanja koncerta nije novac jer "Ceca je dobila sve ¹to je tra¾ila".
- To ¹to je uradila neprimereno je, drsko i potpuno neobja¹njivo! Veoma je neprofesionalna i nekorektna prema narodu koji se spremao za taj njen nastup i radosno ga oèekivao. Zbog naroda mi je ¾ao. ©to se mene tièe, ba¹ me briga. Ja je nisam ni pitao ni¹ta, sama se ponudila da peva u Èaèku za Srpsku novu godinu - zakljuèuje Iliæ.
Ceca Ra¾natoviæ tvrdi da je koncert otkazan iskljuèivo iz tehnièkih razloga.
- Volim da kada odr¾avam koncerte sve bude tehnièki savr¹eno. Ovoga puta nije postojala moguænost da se to tako i realizuje. Na moju veliku ¾alost, zbog toga je otkazan koncert. Iza sebe imam 20 godina karijere i publika zna da sam profesionalac i da nikada nisam bila nekorektna. Verujem da æe i Èaèani imati razumevanja za ovo i nadam se da æe uskoro biti prilike za dru¾enje sa tamo¹njom publikom - bilo je sve ¹to je rekla Svetlana Ra¾natoviæ za "Blic nedelje", ne ¾eleæi da komentari¹e izjave Velimira Iliæa.
Njih dvoje su poslednjih godina bili dobri prijatelji, Velja je èesto pozivao Cecu da odr¾i koncerte na Trgu u Èaèku, a za pro¹lu Srpsku novu godinu i u Beogradu, i ona se uvek rado odazivala. Nakon ovoga, saradnja i prijateljstvo ministra i pevaèice æe verovatno biti prekinuti.
Umesto Ra¾natoviæeve, koncert æe odr¾ati Aco Lukas, a u ponoæ zasviraæe Boban Markoviæ sa svojim trubaèkim orkestrom.

blic

*

Vidi, vidi, kako se volu :ljubav:

A on se tako zacrvenio :stid:, da li od alkohola ili od neces drugog, ne zna se :K

maruska!

Nije stigao da se probrcka i opusti u bazenu.. :siza: :siza: :siza:
Zato se zacrveneo.. :happy:

bibi

Iz tehnickih razloga?Ma vazi...........A Lukas ce moci da stigne za 2 dana sve tehnicki da pripremi i da bude kako treba..... :)):

besno pile

bredly,moracemo do nisha tonight  :K

Bred

uf, ja zaboravih na seku  :wall: :K