Nagradno putovanje u Beograd

Started by Bred, 16-07-2006, 19:27:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zoe

Ajd i mi da se slozimo! Kad nam vec sa Kosovom ne ide, bogami za ovo si skroz upravu! :cvet

Coolgemini

Kosovo ne mogu da povratim...ali zato Skadarliju mogu da stitim od svih vanzemaljaca i svetskih dusmana :K :K...Neka neko proba da je dirne,ima da ga.... :F... :lol2:

zoe

Coolgemini

Darker

Kao ¹to veæ rekoh, Skadarlija mi je za strance, ne za mene... Za mene su neka mirnija i jeftinija mesta :wink:

zoe

A ti postani stranac (onako u Kamijevskom smislu) pa ti vise nece biti toliko skupo, dragi nas skromni Darkeru!

vladimir

Ma pusti stipsu!!! :K :K :K
Ali, nas batica se sada razbacuje na moru, boli ga uvo, posle ce mu stvarno biti moguce da pije samo kod nas u kafani!!! :> :> :>
Videces kako ce da nam bude nostalgican kad se vrati!
Ma, Skadza je zakon!!! :V

AquArius

Zoo vrt.
Svaki put sve sredjeniji.
I jedini beli lavovi na ovom kontinentu. 

8)  :happy:

A u Barseloni - zicara...
Svi su je zaobisli ove godine, osim nas sestoro, a vredela je svaki cent i svaki sekund trazenja!

yeca

Quote from: AquArius on 06-08-2006, 17:12:09
A u Barseloni - zicara...
Svi su je zaobisli ove godine, osim nas sestoro, a vredela je svaki cent i svaki sekund trazenja!

Sorry na  :OFF ali koja ¾ièara u Barsi. Ja bila i celu je obi¹la ali nisam je videla. ????
A u Andori gondola... ¾ivote. Ali taman kad smo do¹li, zatvorili je  :'(

A u Beogradu: Ko¹utnjak (za sve vrste fizièke aktivnosti  :>), zemunski kej, kej kod 25. maja (malo da se sredi biæe k'o bog), pa Kaliemegdan, pa Knez Mihailova, pa Ada, pa ....

zoe

Jest ima zicara u Barsi na nekom brdu (Tibidabo???), ni ja nisam stigla... :'(

Crkva svetog Marka, jedno od najdivnijih mesta u BGu!!!

AquArius

Sa Mont Juic-a, pa do plaze.
Eto zicare u Barsi.  :happy:

Darker

sad æe i kod nas ¾ièara, ne¹to od NBg-a pa do ade, èini mi se...
Pazi, definitvno je situacija mnogo bolja, nego recimo-pre 5 godina...