Potvrdjivanje ispita

Started by milena, 25-05-2006, 19:02:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

milena

Da li neko zna kada se potvrdjuju opsta biohemija i imunologija?

lijepa bosanka

Mislim da jo¹ neæe op¹ta jer je popravni kolokvijum teku srijedu.

Konsultacije za pismeni iz imunologije su 02.06.  od 11 do 13h,pa mo¾da je tada i potvrdjivanje..... :?

U svakom sluèaju idem ja u srijedu,pa æu provjeriti,eto mogu za sve ispite iz treæe sa smijera MB.

Bred

nimerija

Biohemija se potvrdjuje 5.6. od 9-11h. Imunologija u toku....

AVENDON

Kako misle da potvrdim biohemiju, kad tad polazem prakticni iz mikroba???? Nekog cu morati da iscimam!!!! >:D >:D >:D

lijepa bosanka

Ma to ti da se pohvališ da polažeš mikrobe....pa kao kako ćeš potvrditi biohemiju!!!!! :wink:
Pa nije valjda i to problem nekome da uradi.....Ja sam se tako razočarala prije neki dan kako ima teških ljudi....e teško im da predaju index za potpis!!?? :o Još ne mogu da se oporavim.....jadno!!!!! >:(
Ako nemaš nikoga....mogu ja da te upišem ili neko ko bude mene upisivao.....nije problem!!!! :wink:

AVENDON

MaMa ne hvalim se, nego moram da imam plan B, ako ne daj boze padnem mikrobe!!!

Hvala puno za potvrdivanje, ali vec sam se snasao!!!

zmajic

Jel zna neko da li treba da se potvrdi pismeni iz fizicke hemije?!  :`? Za jun se potvrdjivalo zbog predroka! Svako prica svoju pricu, a na oglasnoj tabli nista zivo nema. Kako je bilo prosle god?!!! Help please!!!!  :(

Masha

Ja sam napisala za potvrdu biohemije u temi biohemija, ali ja sam dobila informaciju da je potvrda 4.9. od 9-11h. Sto se imunologije tice i to sam napisala, ali evo i ovde-mislim da moze da se potvrdi kada i mikrobi, dakle 31.8 od 10-11h.

lijepa bosanka