Gliserom ubio kupaèe

Started by Bred, 19-08-2006, 14:11:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

| Izvor: B92 
Podgorica -- Zoran Be¹oviæ iz Tivta i Dejana Vidakoviæ iz Novog Sada poginuli su juèe u Tivtu kada je na njih naleteo gliser.

Nesreæa se dogodila na oko 50 metara od obale, na oèigled velikog broja kupaèa. Istra¾ni sudija Osnovnog suda u Kotoru ©piro Paviæeviæ potvrdio je da je gliser kojim je upravljao Ðorðe Medenica iz Podgorice udario kupaèe, koji su ostali mrtvi na licu mesta. Medenica se nije zaustavio posle nesreæe, ali ga je policija ubrzo privela.

Sudija Paviæeviæ odredio je 30 dana pritvora Ðorðu Medenici. Advokat Medenice, Zdravko Begoviæ, kazao je, kako prenose podgorièki mediji, da je njegov klijent, nakon saslu¹anja, sproveden u zatvor u Spu¾u. Optu¾nica tereti Medenicu za te¹ko delo protiv bezbednosti javnog saobraæaja.

Tela nastradalih na mali mol izvukli su me¹tani i jedan od turista, koji su se zatekli na pla¾i. Ronioci MUP-a juèe su nekoliko sati nakon nesreæe pretra¾ivali morsko dno na mestu udesa u potrazi za delovima tela koje je otkinuo propeler, prenose podgorièke Vijesti.

U nezvaniènim kontaktima svedoci udesa su novinarima rekli da je Medenica ogromnom brzinom vozio gliser u neposrednoj blizini obale i pla¾e, koja, buduæi da nije pod zakupom, nije poput takvih kupali¹ta oznaèena i obezbeðena linijom plutaèa na moru. Oèevici tvrde da su sa obale vikali vozaèu glisera da uspori jer æe udariti kupaèe, kao i da se Medenica, nakon ¹to je pokosio mladiæa i devojku, velikom brzinom gliserom odmah udaljio u pravcu Herceg Novog.

----------
Eto, i nek mi sad neko kaze da to nije sudbina?

Al-Jasmina

katarina

Nazalost Crne Gore i njihovih zakona.....uzaas!

Bred

Sudbina tih ljudi koji su bas u TO vreme na TOM mestu kupali.

Al-Jasmina

To me uvek tripuje...kad odem na more, jelte...
Da se kupam BAS TU, u TO vreme  :ohwell:

:run