Uvod u farmaciju

Started by M^i^M^a, 04-10-2006, 14:44:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

da verovatno mu je domaci ukinula

hulio_salinas

Jeste mi domaci ukinula, ali prema mojoj racunici nedostaju mi jos 8 poena (pored domaceg). Provericu pa cemo videti. Mozda je greska  :hm a mozda i NE  :shock  :][

Bred

Prvo proveri pa onda reaguj ako se ukaze potreba.

kyu_1987

kada je upis ocena iz uvoda

Bred

whatever

Po onome sto sam video kod drugih kolega, kod jednog kolokvijuma se oduzima 2 poena za svaku ocenu nize, kod drugog po 3 poena, domaci 8, i za ispit -4 za svaku ocenu nize, tako da su se mnogi iznenadili na ocenu i naizgled proizvoljan broj poena. I to mi je pomalo sumnjivo, posto nijedan kolokvijum, to the best of my knowledge, nije vredeo 30 poena... Ocene se upisuju izmedju 25. i 27. u zavisnosti na amfiteatar u kom je ko polagao, samo ne znam od koliko do koliko sati...

zabica

Quote from: whatever on 21-12-2006, 00:26:36
Po onome sto sam video kod drugih kolega, kod jednog kolokvijuma se oduzima 2 poena za svaku ocenu nize, kod drugog po 3 poena, domaci 8, i za ispit -4 za svaku ocenu nize, tako da su se mnogi iznenadili na ocenu i naizgled proizvoljan broj poena. I to mi je pomalo sumnjivo, posto nijedan kolokvijum, to the best of my knowledge, nije vredeo 30 poena... Ocene se upisuju izmedju 25. i 27. u zavisnosti na amfiteatar u kom je ko polagao, samo ne znam od koliko do koliko sati...

ovo mora da je greska... kada je pregledala drugi kolokvijum izbacila je slajd sa poenima 10ka nosi 18, 9ka 16, 8ica 14... znaci skidala je po dva boda po oceni.

kakva organizacija!!!
cekala sam u redu kao da dele besplatno mleko i hleb!
dva sata!!!
uh! :box

spojila sam poruke

Bred

nisi jedina. sad but true. :roll:

zabica

Quote from: Bred on 26-12-2006, 09:38:09
nisi jedina. sad but true. :roll:

znam da nisam jedina ali znam i da su drugi isto ovako nervozn i bili...
dobro, vazno je da vise nemam ovaj ispit!
(sve je bolje od sociologije)

Phenomenon

@ zabica: sociologija je jedna lepa nauka, ciju svrhu jos uvek nismo shvatili =)

Pedja

Quote from: Phenomenon on 26-12-2006, 18:15:55
@ zabica: sociologija je jedna lepa nauka, ciju svrhu jos uvek nismo shvatili =)
stvarno ta nauka nema svrhu i mislim da je uvod bio kolko tolko bolji od toga

Darker

Sociologija je bio najlep¹i i najzanimljiviji predmet na prvoj godini, koji je slu¾io za dizanje proseka u indexu...

zabica

verovatno je i ovo osmisljeno da nam podigne prosek, mada toliko nebitnih stvariii...  :roll:

ok sociologija je opsta kultura, ali ovo je  ipak bolje, cisto informativno da  znamo ko cemo biti sta nam je  ciniti  :K