Prijemni & digitron

Started by Leia, 24-06-2006, 15:20:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

lycos

da da trema cini cuda..jos sam zeznuo one zadatke koji nose po 2-3 boda..ali to je sad nebitno..._xtra sam prosao 133. sam :)

pipi_duga_carapa

m da (; bitno da smo upisali (:
ja bih trebalo da sam 140ineka sa ona moja 2 boda ;p
2 boda nose vise od 20 mesta roll ...

p.s. sad svi znaju kako se zovemo ;p

lycos

otkriven nam je identitet..xa xa xa

pipi_duga_carapa

e necemo vise u da skrecemo sa teme ... ubice nas (8

p.s. gad dem it!

lycos

Phenomenon

Koliko sam ja primetio digitron i nije nesto specijalno potreban, uglavnom je to deljenje na nivou 6-7. razreda, kad se to i uci.

pipi_duga_carapa

pa i nije ... ali pred prijemni naravno da moras da panicis oko digitrona ;p mislim ako do tada racunas (u oba smisla reci) na njega (;

Phenomenon

Quote from: pipi_duga_carapa on 02-07-2006, 21:29:21
pa i nije ... ali pred prijemni naravno da moras da panicis oko digitrona ;p mislim ako do tada racunas (u oba smisla reci) na njega (;

Najbolje je da ne panicis ni oko cega, i samo opusteno. Ne znam da li je bilo moguce prerpisivati, iskreno nisam hteo da rizikujem, dok mi drugarica rece da je na medicini bilo opusteno prepisati, cak su i zamenjivali papire. Na to su dezurni rekli, vi mozete da prerpisujete, ali znajte da ste jedni drugima konkurenti.

pipi_duga_carapa

ja sam cula da je bilo moguce i kod nas (; da su se neke devojke domundjavale ... i da su neki cak i pitali dezurne profesore roll ... ali ja nista od toga nisam ni cula ni primetila, to mi rekose ...
ni ja nisam ni pokusavala, a ionako sam smotana za to ;p
sto se tice drugih fakulteta, ja kako sam cula svuda su prepislivali ... lol ... na pmf-u su im i profesori pomagali ;p na filozofskom su tako sedeli da si sve mogao da prepisujes ... mislim da je i na defektologiji manje-vise moglo da se prepisuje ... na bogoslovskom isto ... za ekonomiju mislim da nije ... roll ... ne znam sad za koji jos fax sam cula, ali uzas ...

Phenomenon

Quote from: pipi_duga_carapa on 03-07-2006, 20:31:29
... na bogoslovskom isto ...

Lolz, ides na Bogosloviju i prepisujes na prijemnom
Sry, offtopic!

lycos

na bogosloviju...bog sve vidi....