Poslednja ¾urka SDFF u 2007. - 17.decembar - club na vodi ''BRAVE HEART''

Started by mikele, 08-12-2007, 01:25:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

biwi

ja sam se bas dobro proveo, steta sto * nije bila ali nema veze!!!!
domacica je bila bas ok, nije bilo nekog preterrivanja...
jedino polu prazan prostor, ali se ipak mora uzeti u obzir da je i ispitni rok u toku, tako da....

cvjetic

meni je bas bilo dobro sto nije bilo puno ljudi...
uostalom,bili su oni koji su meni bitni,tako da mi je u principu bilo svejedno... :>

mikele

Журка би било одлична,само да је било 50-80 људи више,да се попуни и горњи део који је био полу празан.А ситуација је била таква јер је маса људи имала сутрадан неке колоквијуме или испите,тако да је то било и за очекивати.
А доле је било одлично,таман како треба.Било је пуно,а није била претерана гужва и људи су могли нормално да ђускају.

*

Quote from: biwi on 18-12-2007, 21:09:21
ja sam se bas dobro proveo, steta sto * nije bila ali nema veze!!!!

Kako, bre, nema veze?
MEni je bas zao sto nisam bila, jer me je x njih zvalo da mi prenese atmosferu i vidim da su se super proveli... Obecala sam da cu doci, ali, jbg, ne samo da nisam bila u Bg-u, nisam bila ni u zemlji Srbiji, ali naredne godine cemo se svi zajedno veseliti :ziveli:

Sole

meni je bilo superiska!!!  :>
sve se lepo poklopilo, nije bila velika guzva i to mi naravno nije smetalo, muzika ok, mada sam dosla oko pola 1, ne znam da li je bila losija pre toga.  :wink:
dobro drustvance, raspolozenje na nivou i pun pogodak!!!  :~ :ziveli :~
kad se setim, imala sam utisak kao da se nas 50ak skupilo cisto onako da negde izadjemo i ispalo loodilo!  :~ :>  :trfr:
neko rece da je glupo sto nije bila guzva...  :hmm
nije merilo dobre zurke da li je doslo 500 ljudi, ako se vecina njih nije dobro provela.

Mili

I ja sam se BA© dobro provela, iako ne volim domaæicu...
Dole je bila extra atmosfera, i svidelo mi se ¹to nije bilo gu¾ve (za promenu  :> )...
Jedna od boljih ¾urki...

__Zmajche