Matematika

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 20:39:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Pedja

A bilo je i slucajeva kada su devojke vristale od srece kao da su dale ispit ili godinu...

marer_86

Quote from: hulio_salinas on 21-11-2006, 14:28:43
pa znate kako je to bilo? neko je to pomenuo na predavanju. Svi smo poceli da se bunimo, ali profesorka je cula samo ogromnu galamu... Kada nas je smirila, rekla je da ce sledeci biti tezi!!!  :][
tu je bio kraj rasprave... To je rekao neko iz srednjeg dela u amf1 gde je najveca guzva, pa mi spoljnji nismo uspeli da snimimo nindzu  :ninja:! i dan-danas ne znamo ko je to rekao... ta tajna ce biti odnesena u grob...

========

Evo jos bisera:
- Danas ispred instituta ogroman red... svi gledaju kako su prosli.... Jedna devojka kaze drugoj, ja imam 60 a ti samo 56 (od 60) i napravi facu  :roll:... a ja  :][ :][ :][ ne verujem...
- Javim jednoj koleginici koliko ima poena... igrom slucaja i ona je imala 56... na to mi je odgovorila... "Pa dobro"   :][ :][ :][

obavezno test inteligencije!!!   :hm

.... to ili su se samo salile ili ce im prisedne svaka izgovorena rec! .... pa imace one jos ispita ... takvih ima stalno na nashem faksu ... 
ma sve ih bre treba  :F :F :F

jeca87

Brede, svaka ti cast! Ti nas jedini razumes! Boli me glava, smucio mi se matis za sva vremena...

pipi_duga_carapa

joj ... ja ne znam za vas, ali u III grupi nije bilo mnogo tesko ... mislim uzevsi u obzir da je Stana kada je izdiktirala zadatke stala i rekla u ovom zadatku radite ovo, u ovom ovo, u ovom ovo ;p
znaci 'samo' si trebao da znas to da radis (8

naime - imali smo u 1. zadatku neodredjeni integral iracionalne funkcije, gde je smena t na s ...
2. zadatak je bila duzina luka - primena formule, parcijalna integracija kod odredjenog int., trigonometrijska integr. (sa opstom smenom) i nesvojstveni integral (iz kojeg smo btw uradili na vezbama samo jedan primer, ali je nama bio primer sa log - slican kao na teoriji) ...
3. bernulijeva dif.jed. (sa prostom smenom U na -1) i nehomogena drugog reda (nehomogeni deo je bio xe(na)-1x, pri cemu -1 nije nula) ...

dakle nista preterano tesko? ...

ja sam cula i za jos jedan biser - da je neki lik rekao profesorki i asistentima da II kol bude tezi da se vidi ko zna ko ne zna ;p

i da nije fer to za nesvojstveni integral, to niko nije mogao ni da pretpostavi da ce biti (aj' za obredjeni i moze da se snadje, bitno da znas formulu kako primenjujes granicu, a to moras da znas za izracunavanje P, V, l), mi iz III gr smo culi, pa smo mogli i da pogledamo o cemu se tu radi, ali ovi u Igr bas i nisu ... ):

lycos

xa xa xa koji POKEMONi xa xa xa , xa xa xa :) :) ja sam 48 imao

Pedja

JA sam imao 52 poena predispitna i na kraju uz usmeni dobio 8 

Bice za vikend  :ziveli

:K

lycos

ja sam, jos sinoc...bilo je veselooo..pedja ti si danas imao usmeni?

pipi_duga_carapa

koliko je ispit sreca ... heh ... uopste nije merilo znanja ... ?: (ne mora da bude ...)

mislim to kazem cisto onako uopsteno kao zakljucak prvog ispita i iskustava ljudi koje znam ...

Pedja

PA naravno da ima veliki udeo i sreca ali bez znanja tesko :V

pipi_duga_carapa

p mozes da imas i malo znanja ...
ili puno znanja, ali da nemas srece ...
bzvz ...

hulio_salinas

Konsultacije iz Matematike
==========================

Cetvrtak, 14:00
Petak,    15:30

pharmacy.bg.ac.yu (http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/matematika/Konsultacije.txt)