Nastava

Started by Bred, 04-10-2006, 13:56:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

whatever

Quote from: jeca87 on 19-02-2007, 21:41:12
Da... A ne verujete koliko se prof odusevila, kaze asistentkinji : Jao vidi prvaci se interesuju za vezbe. Divni su! Pa nama: Dodjite kad god vam treba neka informacija! :)

To je zato sto nije bila jos kod nas na predavanju :ohwell: I prof statistike je sigurno pretpostavljala sa smo divni :run

zabica

Quote from: whatever on 19-02-2007, 23:55:00
Quote from: jeca87 on 19-02-2007, 21:41:12
Da... A ne verujete koliko se prof odusevila, kaze asistentkinji : Jao vidi prvaci se interesuju za vezbe. Divni su! Pa nama: Dodjite kad god vam treba neka informacija! :)

To je zato sto nije bila jos kod nas na predavanju :ohwell: I prof statistike je sigurno pretpostavljala sa smo divni :run

sto se statistike tice, moramo se urazumiti ljudi, da ne bude kao sa fizikom  :police:

jeca87

Ma mislim da je tako samo na prvom predavanju iz svakog predmeta. Tu svako vidi da li hoce da dolazi ili ne, da li ga interesuje i ima razloga da sedi tu. Sredice se to. Jos su svi euforicni, zbog ispita! :)

rotkvica

sta se to desava sa praktikumima iz analiticke?

Pedja

Sledece nedelje ce ih biti valjda kako sam ja cuo...   :roll:

hulio_salinas

Sutra od 11 sati cete ih imati u kopirnici (cini mi se, ili u skirptarnici). Zvanicno!

jeca87

Pedja

Ja sutra imam nastavu pa cu kupiti...

Ipak imam neke rpednosti sto sam subotom na vezbama   :K

Phenomenon

@ Pedja: Naravno da imas prednosti. Bitan je kontinuitet rada. Da se ne prekida za vikend sa ucenjem...:>

pipi_duga_carapa

'stigli' su praktikumi iz analiticke ... kostaju 300din ...