Fudbalski derbi: MF - MB (II godina)

Started by biwi, 24-11-2007, 14:43:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pedja

Знам брате,али нисам могао да нађем такву.

Најјача фора:
Цека пише поруку и окреће се према мени и пита ме: Јел се Где ћете пише као 3 речи или како? Мени много глупо да пише Где ће те.

:> :> :>

shiky

:>
E mnogo fensi majica!!!Sole  :smekerica:
Mozemo da se zdogovorimo,pa da cirlidersice nose majice barbie is a slut  :>

*

biwi

e ne mozete da nosite takve majice, to moze samo nas golman MENKO!!!!! O0 O0

lycos

nasty girl

vidim ja da je Vama baasssss bilo extra....!!!!  :~ :~ :~ :~

Sole

Quote from: shiky on 25-11-2007, 16:27:25
:>
E mnogo fensi majica!!!Sole  :smekerica:
Mozemo da se zdogovorimo,pa da cirlidersice nose majice barbie is a slut  :>
:116: :116: :116:
ma jok, ima da smislimo nesto originalnije!!!  :smekerica: :>

Phenomenon

Nedostatak kondicije je ucinio svoje. Meni posle 15 min nije trebala izmena, vec jedan kovceg (mrtvacki naravno).
Sledeci put ih gazimo!

avgogh

ma, nije bitno sto ste se vi lepo proveli, igrali fer, bavili se sportom, nego sto su biohemicari pobedili!!! salim se!  :cvet 

biwi

2. veciti fudbalski derbi II godine FF izmedju MF-MB, odigrace se u nedelju 2.12.2007. od 23h u balonu FOOT na Autokomandi( preko puta Stationa C.Zvezde), molimo navijace da dodju u sto vecem broju i pomognu farmaceutima da pokusaju da nas dobiju!!!! :> :>

hulio_salinas

II večiti fudbalski derbi
MF  --  MB
nećemo da napišemo rezultat

:abso:

Drugi fudbalski derbi je u potpunosti pripao Farmaceutima. Biohemičari nisu mogli da se pokupe. Nije im došao najbolji igrač, pa su verovatno bili deprimirani. Na pola utakmice i Biwi se povredio pa su totalno bili oslabljeni.

Ubili smo ih, blago rečeno. Bilo je oko 10 razlike. Verovatno i više, ali smo prestali da brojimo. To je dokaz kolegijalnosti. :>

Nema ni veze. Važno da se mi družimo i da Farmaceuti pobeđuju. Samo da prestanu da se povređuju Biohemičari i da počnu da im dolaze igrači da ne bi mogli da traže glupe izgovore. Žao mi je što su nam smanjili uspeh povredom i nedolaskom. Ali, okrećemo se narednoj utakmici. Nema odmora. Moramo dalje. Prvenstvo se nastavlja.

Zahvalio bih se prisutnim navijačicama na gromoglasnoj podršci. Bilo ih je 5! To je ukupno 1 gledalac više nego na prošloj utakmici. Postajemo sve popularniji! :>

:~ :~ :~

Vidimo se sledeće nedelje. Sportski pozdrav! :smekerica:

Pedja

Браво за саиграче  :pljes:

Браво за навијачице  :pljes:  Да се играло у неком бољем термину било би ох више  :smekerica:

Противничкој екипи поручујем:  :1   :wave:

Добићете информацију када се следећи пу игра,па да дођете да гледате.
Следећи пут пада сликање како тимова тако и навијача,тако да немој да не дођете  :>

П.С. Погледајте семафор  :>

biwi

moram vam priznati, da su farmaceuti ovaj puti nesto pokazali, za razliku od proslog puta kada nisu znali gde su, jer smo im na vreme pokazali ko smo!!!!1

ovaj put je bilo totalno drugacije, nama nije igrao djole, menko i dane su nam kasnili pa mozete da zamislite kolika je regularnost bila kada je pedja igrao u pocetku za nas, a nejveca tragedija je ipak moja povreda :nonono: :nonono: :nonono: :nonono:

ja sam vam lepo rekao da je jedini nacain da nas dobite da imate vise publike, jer smo mi odlucili da posto nase navijacice ne podrzavaju nas, da ih vise i ne zovemo!!!!!

za sledecu nedelju smo kompletni, nadam se da cu se oporaviti, i tu sledi kanonada na gol farmaceuta....

hulio_salinas

:abso:

Izgovori, izgovori... Lepo sam sinoć pre utakmice rekao da sam iznerviran što Đole nije došao, jer ćete se vaditi na to kad vas budemo potukli. Na to ste mi odgovorili: "Šta?! Ti misliš da ćete nas pobediti?!"

Nemoj sad o neregularnosti. Dopustili smo vam da uzmete bilo kog igrača naše ekipe, osim kapitena. Uzeli ste Peđu, tj. Peđa vas je maksimalno ispoštovao i dozvolio sebi da igra 5 minuta za Biohemčare. Ne bih voleo da sam u njegovoj koži. Ali izdržao je junački.

Da dodam nešto o regularnosti kad je Biwi pomenuo:
Utakmica je zakazana za nedelju, jer je Đole rekao Biwiju da će se tada vratiti ne-znam-odakle. Takođe, što je još crnje i gore, nedeljom igram jedan turnir, pa sam sa jedne utakmice došao na drugu. Neću da vam pominjem da sam to Biwiju rekao nedelju dana ranije. Toliko o neregularnosti...

:~ :~ :~

Ali neka... Čekamo sledeći meč! Okupite sve igrače, izlečite povrede i dođite! :smekerica:

ares

e rekao sam prosli put:ono je bilo slucajno
sto smo izgubili;cist nedostatak kondicije
ali osveta se servira vrucajavascript:void(0);
zloca
i to ona sa pola terenajavascript:void(0);
puske