sastanak

Started by marer_86, 08-08-2006, 15:15:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rade

Hoces da kazes da si zato ostao bez zuba u prethodnoj poruci. Jadna bebica. Pozdrav za upucenog  :loptica

Coolgemini

Thx :cvet...pozdrav i za tebe :!
Mislim da smo obojica ostali bez zuba,ali se nadam da cemo uspeti da ih ponovo napravimo strucnim zalaganjem i podrskom :wink:
izvinite za  :OFF

rade

Primam izvinjenje. Ti bi to hteo da zakazes vidjenje samnom. Oooooooooooooooooooooo :lol2: Pa dobro. Javi se kad zelis. Moze. Da sukobimo misljenja i da me uputis malo u svetske tokove.  :Bog

Coolgemini

Hehe..Vazi. :)..uvek sam za upucivanje u dalje tokove,premda ponekad stvarno preteram :roll:..onda je pao dogovor..zovem te i vodim u kafanu da se ispricamo i poubijamo :>...za pocetak,castim te u Bolonji jednom ljutom :loptica

rade

Dogovoreno bebac, samo moras sa sobom poneti Pampers jer ces se usrati od srece kad me vidis pa da ne smrdi Bolonja. Ipak je to fensi mesto.

:~ :~ :~ :~ :~ :~ :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :) :) :) :) :) :) :angel: :angel: :angel:

Sad sam bio na chat-u i nikoga nema, a proslo je 22h.    :`? :! :`? :!

spojila sam poruke

Coolgemini

:> :> :>
Ponecu Pampers i za tebe jer si i ti bebac :K ...a i ti se mozes ukakiti od srece,pa da ne razmisljamo o mogucim smrdljivim posledicama :lol2:

Bred

Pa, gde ste na chatu? Ajd da vas vidim. Samo palamuXite pogotovo vas dvojica :F

Al-Jasmina

Znaci samo virtuelne varijante  8)

rade

Juce smo bili na chat-u. I to 4-tvoro u isto vreme. Neko me se ispunila fantazija??????   :~

Kome?  :`?

Kako?  :]

Nikada necete saznati!    :/

:loptica  :~  :ziveli  :V  :angel:

Al-Jasmina

hmfrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkt
...bilo je i trojki pre nekog vremena- pa se nismo hvalili  :>

rade

e pa mi nismo skromni kao vi, a i bilo nas je 4-tvoro jednog trenutka

Bred se zalio da niko ne posecuje chat, pa se malo hvalimo.  :ziveli

Bred

Ja sam bio oko 23h i sa mnom su bili anlus, kulgemini i anthony :)

Coolgemini

Oko 00 smo chatovali ja,Rade,Sandric i Anthony...Pre nego sto sam naisao ugovarala se neka veridba :)..pa su odmah utihnuli kad sam se ja pojavio :F

Bred

haha, ja nisam mogao da sacuvam nas chat log
Ju, al su stidljivi :K

rade

Coolg - izdajico!  :box :box :box :box :box