RASPORED ISPITA ZA PRVU GODINU

Started by Ksenija, 09-05-2006, 09:43:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ksenija

pa naravno da je neophodno..sta im znaci sto si to potvrdio u junu,a nisi izasao ili pao...ovo je novi krug,sve ispocetka..

pekmez

uh, pa sad ti je kasno, ali idi i bori se, bilo je i takvih sluèajeva koji nisu prijavili, pa uz molbu, pa onda direktno profesorki prijava, ali prvo pitaj! ...kad poènu da rade...

nasty girl

Quote from: Ksenija on 20-07-2006, 15:10:43
pa naravno da je neophodno..sta im znaci sto si to potvrdio u junu,a nisi izasao ili pao...ovo je novi krug,sve ispocetka..

e el si sigurna za to? el si ti matematiku potvrdila????

pekmez

pa za svaki novi rok se ponovo prijavljujes, ono prijava, sto dinara.. za potvrdjivanje ne znam.

nasty girl

ma za prijavu znam,nego me zbuni ovo potvrdjivanje.... :hm :hm :hm

pekmez

pa i potvrdjivanje ponovo, kako pise na oglasnoj tabli, na primer u junu sam potvrdio anatomiju, sad moram ponovo...

avgogh

moze meni neko da kaze kad se polaze sociologija u septembru... moram da upisem ocenu, posto nisam stigla 30. juna kad su izasli rezultati, ne znam ni sta sam dobila  :K a proslo je tri meseca...  :K  :K   :K

Ksenija

Quote from: nasty girl on 01-08-2006, 11:50:16
Quote from: Ksenija on 20-07-2006, 15:10:43

e el si sigurna za to? el si ti matematiku potvrdila????

pa nisam potvrdila..planiram neki dan da odem do faxa da vidim sta se desava s tim :hm

pekmez

Quote from: avgogh on 17-08-2006, 14:56:55
moze meni neko da kaze kad se polaze sociologija u septembru... moram da upisem ocenu, posto nisam stigla 30. juna kad su izasli rezultati, ne znam ni sta sam dobila :K a proslo je tri meseca... :K :K :K

28. Kod mene je isti slucaj, da li mozda znas da li su svi polozili iz druge grupe? Datum je posle roka za prijavu oktobra, tako da moramo saznati pre.

Sirena

da li je ikako moguce da izadjem na usmeni 20.sept. ( ili kog vec ako ) sam polozila pismeni u junu ???????????

avgogh

pekmez, nemam pojma, valjda nismo toliki baksuzi da nas strefi i taj maler!  :K ma ne nisam, ne znam samo sta je sledece na redu...  :][  :OFF ?

Zemunac

Jel zna neko,npr ja matu sad polazem u petak,ako ne izadjem na ispit da li ce se racunati kao da sam izasao i pao ili ne?

i npr ako se ne racuna kao da sam izasao,da li sledeci put kada prijavljujem ispit(posto bi sad u petak trebalo 2 put da polazem)  zaokruzujem da opet polazem 2 put ili zaokruzujem 3 put???

pekmez

ne racuna ti se ako nisi izlazio a prijavio si, a za to prijavljivanje za 2. termin, ako i to pitas nemam pojma.

Bred

Vec je negde receno da se izlazak na ispit racuna jedino ako si predao ispitnu prijavu

TanjA

Pismeni iz matematike ostaje 7. oktobra ili...??